Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy túl maradi ez a vélemény, hozzáállás, mely szerint, ha valaki rendszeresen csalja a párját nem szereti?
Engem akarhany srac megcsalt az simán el is hidegult tolem, nem is erdekelte járunk e eppen vagy szakitok vagy milyen dráma megy bennem.
En ezert nem vagyok csak híve a nyitott/laza kapcsolatnak mert egyszeruen kevesebbet kapok attol aki felrejár. Nem bírnak el 2 vagy tobb növel a pasik. Plusz csökkenek is a szemukben. Nem leszek nekik a NŐ akiert majd hanyatt homlok izzadnak.
🥶aztak*rvaf*szom!
Lehet, hogy neked "maradi" ellenben a párodnak joga lenne tudni, hogy félrekúrsz! - Aztán majd ő eldönti, hogy neki belefer e, hogy mas Nőkkel is kefelsz vagy nem! Nincs ezzel baj, hogy te igybgondolod, csak mondd el neki, hogy eldönthesse, hogy neki ez belefér. Nekem mondjul nem, de biztos van akinek igen.
29N
Szerintem ha 1-2 kalandja van élete során a párja mellett akkor attól még szeretheti.
Viszont egy rendszeres megcsalas vagy viszony esetén nem.
Amugy tenyleg nem zavarna ha neha neha besegitene leápolni a párom egy másik helyettem. De allandoan azzal jár hogy elgidegulnek lelépnek stb.
A mostani párom ráadásul abszolut monogám féltékeny is. Vele vége is lenne egy az egyben.
Persze. Szerethet....de nekem JOGOM van tudni, ha mással is van, hogy en meg el tudjam donteni, hogy nekem ez belefér e
Hát, így inkább ne szeressen senki. Ezekszerint a farkát jobban szeretné, mint engem. Fontos a kapcsolatban a szex, nem azt mondom. De a félrekuresszal nem csak a testem csalja meg, hanem a lelkem is. Nekem a párkapcsolat egy egység, köztem és a párom között, amibe az nem fér bele, hogy máshol IS keresi a testi örömöket. Az ilyennek nem kell megállapodni, aztán "szerethet" annyi nőt szabadon, amennyit csak akar.
Ugyanez igaz persze a nőkre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!