Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy túl maradi ez a vélemény, hozzáállás, mely szerint, ha valaki rendszeresen csalja a párját nem szereti?
És mégis kit érdekel, hogy szeret? Repülne azonnal.
Más, ha előre így állapodtak meg a felek.
Mi 9 éve vagyunk együtt. Amiből 8.5 ev együttélés, 7 év házasság. Én nem akarok mással lenni, se erzelmileg, se szexuálisan. Ha viszont ő mással akarna lenni, azonnal kiraknám, nem erdekel, hogy szeret e, vagy hogy mit erez!
Nem gondolom, sőt!
Én például azért nem csalom meg a páromat, mert szeretem, kívánom és tudom, hogy nagyon megbántanám vele.
Hogyha szeretnél másokkal is lenni, akkor miért nem veted fel a nyitott kapcsolat lehetőségét a párodnak? Vagy ha esetleg nem vonzódsz hozzá már, akkor derítsd ki miért, és próbálj meg segíteni a párodnak a változásban.
Erősen provokatív , és rettentő buta kérdés. Erre csak kétbites "jaj a pörköltöt sem kívánom nap mint nap" szintű nullák reagálnak számodra megfelelően igen kedves kérdező, akiknek az érzelmi intelligencia szintje nem haladja meg a két napja lefőtt kávéét sem.
Szóval, nem, nem maradi. Maradi annak, akinek a kötődéssel és szeretettel gondja van
Igen létezik megcsalás, igen nem minden megcsaló való a pokolból, és igen emberek vagyunk és mindenkinek van egy külön története.
DE! lehet húzni-vonni, csűrni-csavarni , de egy biztos: aki képes a párja háta mögött máshoz járni testi szerelemért, az a legeslegkevésbé sem szereti a párját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!