Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez szerintetek is tipikus női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is tipikus női hozzáállás?

Figyelt kérdés

Persze nem mondom, hogy mind ilyen, de egyre több ilyet látok, hogy van egy család:

Apu dolgozik reggeltől estig, mert kell a családnak ez most az, főleg anyának vannak mindig kívánságai.

Persze ezzel nem is lenne baj, ha nem lenne a nőnek szerető.

Most bátyám legjobb barátjáról tudtam meg, hogy ebbe került.

Az asszony igazából már direkt küldte dolgozni, hogy addig se legyen láb alatt és tud pasizni.

Aztán annyi ilyet látok.

Persze ha nem megy el dolgozni, akkor meg az a baj, hogy nincs pénz.

Igaz, van eset, ahol a férfi is tilosban jár, de ez a menő vállalkozó réteg.

2018. szept. 6. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem...45/ férfi.
2018. szept. 6. 11:05
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Van ilyen típusú nő, de nyilván nem minden nő ilyen.
2018. szept. 6. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

3-as azert ez hülyeseg!!

Oke vannak ilyen nök

de meg mindig azt mondom a nök legalabb 90 szazaleka szerelemböl hazasodik es nem a penz miatt!!

Különben is ha csak penzert lennenk egyutt a ferjünkel

nem szülnenk neki gyereket hanem elveznenk az eletet

h kivan nyalva a seggünk nem??

2018. szept. 6. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem mondanám tipikusnak. Előfordul, de nem tipikus.

1. "Apu dolgozik reggeltől estig"

És anyu? MINDEN nő dolgozik, akit ismerek, leszámítva a kiskorúakat, nyugdíjasokat, GYES/GYED-en levőket. Eleve azt nem mondanám tipikusnak, hogy egy ember a családfenntartó - átlagfizetésből ez kivitelezhetetlen, az átlag háztartásban (minimum) mindkét szülőnek dolgoznia kell, és sokan még így se élnek olyan jó színvonalon.

2. "Az asszony igazából már direkt küldte dolgozni" & "Persze ha nem megy el dolgozni, akkor meg az a baj, hogy nincs pénz."

Ezt nem értem. Nem teljesen evidens, hogy felnőtt ember dolgozik?

3. "Igaz, van eset, ahol a férfi is tilosban jár, de ez a menő vállalkozó réteg"

Szóval úgy gondolod, hogy férfiak között csak a gazdagok csalják meg a párjukat? :DDDDDDDDD

2018. szept. 6. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
6%
4#: Nem, nagyon nem. Alig akad olyan nő, aki _valójában_ olyan férfival házasodhatna, akivel igazán szeretné. Leginkább azért, mert egyszerűen nincs más (jobb). A nők, minél komolyabb elkötelezettséget követelnek, annál lejjebb kell adniuk, főleg külsőre nézve. Könnyű szexre bármilyen jó pasit megkaphatnak, évtizedes elkötelezettségre pedig olyat, akivel épp hogy rá tudják venni magukat, hogy lefeküdjenek vele.
2018. szept. 6. 12:10
 6/12 A kérdező kommentje:

Jó, itt arról beszélek, mikor van egy hagyományos állás, mellette meg a maszek.

Azért a legtöbb helyen anyu nem maszekol.

A gazdagok között meg úgy mondanám, hogy többen lépnek félre, nyilván nem csak ők csinálják.

2018. szept. 6. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

En gyogszertarban dolgozom,ferjem csomagfutar

sokkal jobban keresek nala es hozzamentem.

Dobbanthattam volna penzes paaival,

orvosokkal, ugy h eletemben dolgoznom sem kellett volna

de nem is h nem tettem meg de sose csaltam meg a ferjem

En öt szeretem es nem a penzet

Amikor jött a baba 2 allast akart vallalni

nem engedtem!Nem azert van h halalra dolgozza magat

Es a környezetemben is hasonloan vannak

Amugy meg mondhatnank azt is,

a pasik meg az atlagos nökhöz mennek hozza

akik tudnak mosni fozni takaritani,gyereket nevelni

aztan a független fiatal kis „csirkekkel“ meg jol megcsaljak öket

szoval???!miröl is beszelünk??

2018. szept. 6. 12:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szuper, akkor most fordítsuk meg: A férfiak egyszerű, átlagos nőket vesznek feleségül, aki mos-főz-takarít rájuk és neveli a gyereke(ke)t. Aztán hétvégén kikérik maguknak, hogy a gyerekkel legyenek, inkább mennek inni a haverokkal és persze asszonyka mellett rendszeresen félrekefélget.

Mert hogy én meg erre látok millió példát!

Akkor most miről is beszélünk...??

A pasik is pontosan ugyanezt csinálják, elnézést, EGY RÉSZÜK és nem mind, ők is megérik a pénzüket, tehát nem kell itt a másik nemre mutogatni! Nők és férfiak között IS van ilyen, ez van.

2018. szept. 6. 12:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Van ebben igazság,hogy a párok igazából nem azzal vannak együtt akivel lenni akarnak.

Ez olyan 80% sajnos,ilyenkor jön a megcsalás.

De azért ott a 20% ahol mindenki egymás elvárásainak megfelel.

Olyan párt kell találni aki neked megfelel és te neki,és tenni érte.

2018. szept. 6. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Körülnézve a munkahelyemen,

4 férfiről tudok, hogy bepróbálkozott nálam vagy más kollégnanőnél úgy, hogy ebből 2 házas is volt gyerekkel.

ÉS 1 nőt tudok, aki a párja mellett félekúr simán.

A gazdag rétegről meg annyit, hogy általánostíva pont hogy a gazdag pasi gondolja sokszor hogy ő ezt megteheti, hogy félrekúr. (Hupsz, és így most be is ugrott még egy férfi példa, aki pont gazdag és így gondolkodik. Ez 5)

Tehát nem, nincs ilyen tipikus női hozzállás, láthatóan nincs ilyen nemek közti különbség. Ha valaki unatkozik otthon, akkor is simán félremehet, nem kell hozzá nőnek lenni. Sőt, ha már elméleteket gyártunk, inkább a pasik javára tennám a megcsalók mércéjét, de ezt is kb 60-40%-os elosztásban, annyinál nem több az arány, az biztos.

2018. szept. 6. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!