Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vannak bennem kételyek ?
3 évvel ezelőtt volt egy barátom, aztán megcsalt a barátnőmmel és össze is jöttek, kb 1 éve meg bocsátottam neki nemrég szét ment az exemmel, most másik barátom van, jogosan tartok attól hogy rá is rá megy ? Nem bírnék ki még egy ilyet nagyok sokáig szenvedtem, barátnőm most egyből bele vág a társ keresésbe, mondta hogy mutassam be a srácot persze nemmel feleltem 😄
Csak tudja a srác nevét és félek hogy rá ír vagy el kezdenek kavarni a hátam mögött… a srác nem tudja a barátnőm nevét, de amióta szét mentek az exemmel másra se tudok gondolni
Egyáltalán nem szebb külsőre mint én belsőre meg aztán végkép nem… csak azért mégis csak megszólalt bennem a vészriasztó, Ja és most a barátnőm hozzám költözött szakítás miatt
De amúgy is mindig én megyek barátomhoz:D
Hogy csillapítsam a félelmem ? Vagy mit tegyek esetleg beszéljek a félelmeimről barátomnak ? Vagy azzal magam ellen tennék
Valami esetleg egy jó tanács ?:,(
Előre is kszm
Összeszűrte a levet a volt pasiddal, te kibékültél a r.banccal és még be is fogadtad magadhoz a lakásodba jól értem?
Mond te normális vagy???
Akinek ilyen a legjobb barátnője, annak már ellenség nem is kell!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!