Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerosomet megcsalja a baratnoje, rajtakaptam egy masik csavoval csokolozni de ok nem lattak engem. Mi lenne a jobb a csajnak mondani hogy vallja be vagy siman mondani az ismerosomnek ?
Naponta tesztek fel ilyen kérdést, olvassatok már vissza. Ha kettővel több agysejted van, akkor mondjuk anélkül is be tudod látni, hogy elmondani a legjobb és legkorrektebb megoldás, majd hagyni, hogy a valóság ismeretében az döntsön a kapcsolatról, akit ez a döntési jog megillet (a megcsalt felet). Ha folytatja, lelke rajta, ha nem, akkor meg hálás érte, hogy legalább te nem voltál cinkos.
Ezt mindenki így gondolja, kivéve a hűtlenek, akik féltik a valagukat.
Adj neki egy esélyt, hogy maga tisztázza magát, ha ezzel nem él, akkor meg mondd el.
"Ezt mindenki így gondolja, kivéve a hűtlenek, akik féltik a valagukat."
Aki mást mond, hazudik, azt lehagytad, mint abszolút érvet.
Kicsim, senkinek sem érdeke nem az igazság tudatában szemlélni egy helyzetet, csak annak, aki 90%, hogy vesztesen kerül ki.
Ne avatkozz bele mások kapcsolatába azzal, hogy a megcsalt fél helyett döntesz, mert semmi jogod hozzá. Add meg neki az infót és hagyd, hogy a saját kapcsolatukat ezen a valóságsíkon, az igazság tudatában lezárják vagy folytassák.
Kedves #7
Bár nem én vagyok a #6os válaszoló, de magadnak mondasz ellent. Te írtad, hogy ne avatkozz bele mások kapcsolatába, hogy döntesz helyette. De te mégis eldöntöd, hogy elmondod, ezzel beleavatkozva...
Mi ez a sok kérdés mind arra kiéleződve, hogy etikus/szükséges-e egy embert felvilágosítani arról, hogy megcsalják?
Ötezerszer le lett írva, hogy persze, mindenki tudni szeretné az igazságot, de van, akinek hiába szólsz, még te leszel a szrkavaró. Tehát dönts szíved joga szerint, plusz a körülményeket te ismered legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!