Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már ilyen helyzetben hogy tudta megszakítani a szeretővel a kapcsolatot ?
Szerintem azért nem volt több szex mert nem volt hol.
Én csak egyet tudok neked tanácsolni a továbblépéshez, ez pedig a környezet változás.
Ha kollégád, akkor ki kell lépned és másik helyet keresni máshogy nem fogod tudni lezárni.
Én voltam ilyen helyzetben. Én singli voltam, de,a másik fél házas.
Azt hittem, hogy bele őrülök.
Évekig tartott mire meg bírtam állni, hogy ne írjak rá.
Nem találtam a helyemet nélküle így nem csak munkahelyet hanem országot is váltottam.
Utolsó ez kegyetlen lehetett.
Én sajnos megcsaltam a párom, és érzéseim lettek a szeretőm iránt, de tudom mi most nem lehetünk együtt, nem vállhatok el. A gyermekem boldogsága fontosabb mint az enyém. Szeret mind a kettőket, nem tehetem meg, hogy elválljak.
Mindenhol letiltottam, pedig a szívem szakad meg, de ha a családomat, a páromra akarok figyelni, ezt muszáj volt megtenni.
14, ilyenkor irigylem a poli kapcsolatban élőket. Ők azt mondják, hogy lehet egyszerre többet is szeretni…
Hasonló helyzetben vagyok, ez iszonyú fájdalom. Pláne ha a másik fél ezt jóval lazábban tudja kezelni….
Mi a fsz??
14 mégis mit adott az a pasi neked?
14-es.
Nàlam is ez volt, hogy màr hàzas volt ès gyereke volt.
Ès ő is erre hivatkozott, hogy emiatt nem vàlhat el.
Viszont egy màsik fiù kollègàjàval meg el jàrt moziba meg ki tudja hovà.. Ez borzasztòan rosszul esett, mert előtte jött a kifogàs, hogy a gyerek miatt nem tudunk talàlkozni..Vagy ha talàlkoztunk mondta, hogy lelkiismeretfurdalàsa van a gyerek miatt. Mikor moziba ment ùgy làtszik, hogy nem volt..
A viszony elejèn meg se a fèrj, se a gyerek nem volt neki akadàly. Azt mondta akkor ìrok neki amikor akarok mert èn sosem zavarok..
Mèg csodàlkoztam is, hogy tudja ezt megtenni egy gyerek ès egy fèrj mellett. Az elejèn mindig nagyon kedves ès laza volt amit imàdtam.
Aztàn jött a nem hìvlak mikor megìgèrtem, nem ìrok mikor megìgèrtem..
Előtte ennek a totalis ellentète volt.
Mindenre emlèkezett ès minden amit ìgèrt betartott.
13-as vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!