Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a "tisztességesebb" egy megcsalásnál, ha elmondja a csaló fél a párjának, vagy, ha titokban tartja?
Mint írtam, ismerősi körben történt, a férjem barátja csalta meg többször a barátnőjét (5+ év után) és a férjem szerint jó ember a barátja, mert nem bánt másokat, és a lányt se bántotta meg azzal, hogy elmondja. (Azóta a szeretőtől függetlenül
szakítottak már)
Szerintem meg ez mindenhogy gerinctelenség, bár lehet jobb a lánynak, hogy nem tudja, attól még a férjem barátja a szememben nem "jó ember". Erről csevegtünk, ezért érdekelt mások véleménye. Nyilván a nem megcsalás az ideális, de itt mar ez megtörtént, ezért nem arra iranyult a kérdés.
Ha egyszeri eset és csak szex, tehát nincs szerelem vagy románc, akkor tartsa meg magának, mert ha megosztja azzal csak a megcsalt személyt bántja - könnyít a lelkiismeretén.
Ha tartós viszonya van, akkor pár hónap után el kell mondani.
Popper Péter szerint az atisztességesebb ha nem mondod el, mert nem megtörténtté már úgysem tudod tenni. Csak könnyíteni akarsz a lelkiismereteden, de a másikat feleslegesen bántod. Viseld egyedül a következményeit.
Hogy én mit tennék azt nem tudom, mert sose csaltam meg senkit.
Meg tudod mondani, hogy hol mondott ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!