Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szóljak a feleségnek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a feleségnek, hogy a férje koslat egy másik csaj után?

Figyelt kérdés

A barátommal gyakran át szoktunk sétálni a közeli kávézóba (pont szemben lakunk egy társasházban). Már ismerjük az ott dolgozó két pultoslányt (váltásban dolgoznak, hol az egyik van bent, hol a másik, hol a tulajdonos). A szintén rendszeresen odajáró vendégeket is ismerjük. Az egyik ilyen vendég egy nős férfi, a feleségét ismerem. Feltűnt, hogy mindig akkor van ott, ha az egyik pultoslány van beosztva. Úgy látom nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, a pasi egyértelmű, hogy odavan a csajért. Úgy néznek sokszor össze, hogy azt is elhinném hogy szeretők.

Múltkor kicsit későn mentünk át és arra léptünk be, hogy a pasi szinte teljesen előre volt dőlve a pulton, úgy sutyorogtak a csajjal és amikor észrevettek szétugrottak. Volt olyan is, hogy szintén későn mentünk és a férfi ott volt elegáns ruhában, munkából jött. A barátom viccesen kérdezte, hogy hogy nem hazamegy egyenesen a feleséghez, ide vezet az első útja?

Volt, hogy másik csaj volt a pultban és jött ez a pasi. Megtorpant az ajtóban és kiült a fejére a döbbenet, mondta hogy úgy tudta a "Kati" dolgozik. Mondta a másik csaj, hogy igen úgy volt de az utolsó pillanatban cseréltek műszakot. A pasi nem is maradt, elment.

Elviccelték, de figyeltem hogy nézett a csajra.

Ha nem megyünk át akkor pedig az ablakunkból pont látom, hogy zárás előtt egy órával már megy oda kocsival a pasi. Vagy zárás előtt elmegy a férfi, vagy zárásig ott van és látom a kocsijában a nőt ahogy elhúznak.

Szerintem leírtam minden gyanúsat de lehet fog még eszembe jutni. Arra gondoltam, hogy valahogy szólok a feleségének, akár kamu profilból. Gusztustalannak találom ezt, hogy a felesége mellől csorgatja a nyálát egy másik nőre. A csaj is ellenszenves ezért.

Barátom csak kinevetett, azt mondta ne keveredjek bele.

Ti mit tennétek?

2023. jún. 14. 14:01
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon nem szeretem a megcsalást, de ebben az esetben nem szólnék. Főleg ha nincs konkrét viszony, csak bejön a pasinak.

Most így elképzelem, hogy oda állítok egy ismeretlen nő elé és felvázolom, hogy pletykára éhesen non-stop az ablakra tapadva figyelem mikor hova megy a férje, akit amúgy szintén nem ismerek csak látásból és szólok, hogy szerintem bejön neki a Kati, akit amúgy szintén nem ismerek. Tök ciki, Magdi anyus level 100.

2023. jún. 14. 19:59
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

#41 vagyok. Hozzáteszem, hogy egyszer szóltam egy jó barátnőmnek, hogy láttam a vőlegényét a kocsijában parkolva egy csajjal igencsak összemelegedve egymás szájában.

A pasi kimagyarázta, hogy nem is úgy volt, a csaj akart rámászni, de lepattintotta, épp ezt láthattam, dehogy csókolóztak.

Én lettem a hazug szarkeverő, aki más dolgába üti az orrát, alaptalanul vádaskodik féligazságokból von le következtetést. Többet nem mondok senkinek semmit.

2023. jún. 14. 20:09
 43/55 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindenki jobban járna,ha a magad dolgával törődnél.
2023. jún. 14. 20:30
 44/55 anonim ***** válasza:
78%
Én lefotóznám őket sunyiban egy romantikus pillanatban és elküldeném messengeren a feleségnek egy anonim felhasználóról. :)
2023. jún. 14. 20:41
 45/55 anonim ***** válasza:
82%
Én amúgy hálás lennék ha valaki lebuktatná a férjem, és sok más barátnőm is ezen a véleményen van. Ha személyesen érintettek lennének ti is szeretnétek tudni. De tudom az itteni pasik védenék a megcsalós fajtársaik popóját, ezért írják hogy ne avatkozz más életébe.
2023. jún. 14. 20:48
 46/55 anonim ***** válasza:
84%

Menj át a kocsmába,ülj le melléjük egy pohár borral,és hallgasd ki őket,hogy miről beszélnek.

Én tudni szeretném az ilyet.

2023. jún. 14. 22:45
 47/55 anonim ***** válasza:
62%
Ne keverj bele.
2023. jún. 15. 08:23
 48/55 A kérdező kommentje:

46

Próbáltam már belehallgatni a beszélgetésükbe. Amikor belépünk abba szokták hagyni a beszélgetést, gondolom olyankor intimebb. Aztán hallom, hogy hétköznapi témákról dumálnak például kirándulási célpontok, főzés, háziállatok. Gondolom tudatosan vigyáznak arra, hogy mások előtt ne szólják el magukat.

2023. jún. 15. 10:20
 49/55 anonim ***** válasza:
80%
Nagy szerelmemmel egy ilyen "jóakaró" miatt lett vége. Elmesélte, hogy látta a barátomat kézenfogva sétálni egy nagyon csinos lánnyal. Sikerült isalaposan felheccelnie. Kérdőre vontam a srácot, ő nem is tagadta. Azt mondta, régi ismerőse volt a lány, középiskolában jártak is egy darabig, de azóta nem látták egymást. Most véletlenül összefutottak, megörültek egymásnak, sétálgattak, beszélgettek, a lány belekarolt, ennyi. Buta voltam, jelenetet rendeztem. Szó szót követett, csúnya szakítás lett a vége. Sokáig tartott, mire kigyógyulam belőle. Ha nincs ez a "jóakaróm", ez nem történik meg.
2023. jún. 15. 10:20
 50/55 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, neked amúgy nincs életed, vagy mi van veled, hogy ennyire rájuk vagy állva?

Kérdezem ezt nőként, akit csaltak már meg.

Eszembe nem jutna ilyen mélységig foglalkozni idegen emberekkel, hogy hova mennek, miről beszélhetnek stb.

2023. jún. 15. 12:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!