Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szóljak a feleségnek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a feleségnek, hogy a férje koslat egy másik csaj után?

Figyelt kérdés

A barátommal gyakran át szoktunk sétálni a közeli kávézóba (pont szemben lakunk egy társasházban). Már ismerjük az ott dolgozó két pultoslányt (váltásban dolgoznak, hol az egyik van bent, hol a másik, hol a tulajdonos). A szintén rendszeresen odajáró vendégeket is ismerjük. Az egyik ilyen vendég egy nős férfi, a feleségét ismerem. Feltűnt, hogy mindig akkor van ott, ha az egyik pultoslány van beosztva. Úgy látom nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, a pasi egyértelmű, hogy odavan a csajért. Úgy néznek sokszor össze, hogy azt is elhinném hogy szeretők.

Múltkor kicsit későn mentünk át és arra léptünk be, hogy a pasi szinte teljesen előre volt dőlve a pulton, úgy sutyorogtak a csajjal és amikor észrevettek szétugrottak. Volt olyan is, hogy szintén későn mentünk és a férfi ott volt elegáns ruhában, munkából jött. A barátom viccesen kérdezte, hogy hogy nem hazamegy egyenesen a feleséghez, ide vezet az első útja?

Volt, hogy másik csaj volt a pultban és jött ez a pasi. Megtorpant az ajtóban és kiült a fejére a döbbenet, mondta hogy úgy tudta a "Kati" dolgozik. Mondta a másik csaj, hogy igen úgy volt de az utolsó pillanatban cseréltek műszakot. A pasi nem is maradt, elment.

Elviccelték, de figyeltem hogy nézett a csajra.

Ha nem megyünk át akkor pedig az ablakunkból pont látom, hogy zárás előtt egy órával már megy oda kocsival a pasi. Vagy zárás előtt elmegy a férfi, vagy zárásig ott van és látom a kocsijában a nőt ahogy elhúznak.

Szerintem leírtam minden gyanúsat de lehet fog még eszembe jutni. Arra gondoltam, hogy valahogy szólok a feleségének, akár kamu profilból. Gusztustalannak találom ezt, hogy a felesége mellől csorgatja a nyálát egy másik nőre. A csaj is ellenszenves ezért.

Barátom csak kinevetett, azt mondta ne keveredjek bele.

Ti mit tennétek?

2023. jún. 14. 14:01
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
69%

Nem tennék semmit

Nem az én dolgom

Nem az én életem

Nem kavarnék más életébe

2023. jún. 14. 14:03
 2/55 anonim ***** válasza:
68%
Nem a te dolgod. Nincs életed?
2023. jún. 14. 14:06
 3/55 anonim ***** válasza:
71%
Semmit. A barátodnak igaza van.
2023. jún. 14. 14:07
 4/55 anonim ***** válasza:
67%

Na kezdődik megint :D

3. kérdés pár nap alatt a témában, én a kitálalás híve vagyok, de mindjárt jön a rohadjmegkérdező ember aki 20 kommentben bántja a nőket, akik nem kussolnak a megcsalásról. És igen ez is megcsalás.

2023. jún. 14. 14:16
 5/55 anonim ***** válasza:
63%
Fú, nagyon ráérsz. Ezért nem szerettem falun élni, mindig egymást lesik az emberek.
2023. jún. 14. 14:16
 6/55 anonim ***** válasza:
83%

5. Én se tudom már mit mondjak :D olvastam az összes ilyen kérdést, meg alatta a kommentháborúkat is. Aki 3-szorra sem tanul belőle az az ember....

Nemtom, gyerekek, én már tényleg nem szólok bele, oldjátok meg.

2023. jún. 14. 14:18
 7/55 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg ennyire unatkozol?
2023. jún. 14. 14:19
 8/55 anonim ***** válasza:
69%
Barátodnak van igaza.
2023. jún. 14. 14:19
 9/55 anonim ***** válasza:
73%
Amikor fáj a hasam, falu vegen már arról beszélnek, hogy bexartam.
2023. jún. 14. 14:22
 10/55 anonim ***** válasza:
87%
Persze hogy szólj. Lehet akkor többet fog járni ő is a kávézóba, kell a fogyasztás. :)
2023. jún. 14. 14:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!