Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a feleségnek, hogy a férje koslat egy másik csaj után?
A barátommal gyakran át szoktunk sétálni a közeli kávézóba (pont szemben lakunk egy társasházban). Már ismerjük az ott dolgozó két pultoslányt (váltásban dolgoznak, hol az egyik van bent, hol a másik, hol a tulajdonos). A szintén rendszeresen odajáró vendégeket is ismerjük. Az egyik ilyen vendég egy nős férfi, a feleségét ismerem. Feltűnt, hogy mindig akkor van ott, ha az egyik pultoslány van beosztva. Úgy látom nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, a pasi egyértelmű, hogy odavan a csajért. Úgy néznek sokszor össze, hogy azt is elhinném hogy szeretők.
Múltkor kicsit későn mentünk át és arra léptünk be, hogy a pasi szinte teljesen előre volt dőlve a pulton, úgy sutyorogtak a csajjal és amikor észrevettek szétugrottak. Volt olyan is, hogy szintén későn mentünk és a férfi ott volt elegáns ruhában, munkából jött. A barátom viccesen kérdezte, hogy hogy nem hazamegy egyenesen a feleséghez, ide vezet az első útja?
Volt, hogy másik csaj volt a pultban és jött ez a pasi. Megtorpant az ajtóban és kiült a fejére a döbbenet, mondta hogy úgy tudta a "Kati" dolgozik. Mondta a másik csaj, hogy igen úgy volt de az utolsó pillanatban cseréltek műszakot. A pasi nem is maradt, elment.
Elviccelték, de figyeltem hogy nézett a csajra.
Ha nem megyünk át akkor pedig az ablakunkból pont látom, hogy zárás előtt egy órával már megy oda kocsival a pasi. Vagy zárás előtt elmegy a férfi, vagy zárásig ott van és látom a kocsijában a nőt ahogy elhúznak.
Szerintem leírtam minden gyanúsat de lehet fog még eszembe jutni. Arra gondoltam, hogy valahogy szólok a feleségének, akár kamu profilból. Gusztustalannak találom ezt, hogy a felesége mellől csorgatja a nyálát egy másik nőre. A csaj is ellenszenves ezért.
Barátom csak kinevetett, azt mondta ne keveredjek bele.
Ti mit tennétek?
Nem tennék semmit
Nem az én dolgom
Nem az én életem
Nem kavarnék más életébe
Na kezdődik megint :D
3. kérdés pár nap alatt a témában, én a kitálalás híve vagyok, de mindjárt jön a rohadjmegkérdező ember aki 20 kommentben bántja a nőket, akik nem kussolnak a megcsalásról. És igen ez is megcsalás.
5. Én se tudom már mit mondjak :D olvastam az összes ilyen kérdést, meg alatta a kommentháborúkat is. Aki 3-szorra sem tanul belőle az az ember....
Nemtom, gyerekek, én már tényleg nem szólok bele, oldjátok meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!