Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok többet érezhet ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok többet érezhet ?

Figyelt kérdés
Mindketten családosok vagyunk. Csak szex kapcsolatnak indult (részemről még mindig csak az ) de olyanokat mond hogy eltudna képzelni párjaként. Nem vettem komolyan amit mondott de elgondolkodtam hogy miért mondhatta ezt?! 1 éve tart és 2x szexeltünk. Heti szinten beszélünk.

2023. máj. 19. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Szépen bele fogtok keveredni, és két családnak is pukk. Azt meg soha nem találjuk ki, mit érezhet. De vajon miért is mondta? Mert azt érzi. Nem lesz szép vége, tapasztalat! F, 44
2023. máj. 19. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, kérdezd meg a párodat, biztos lenne véleménye.
2023. máj. 19. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bejossz neki
2023. máj. 19. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te el tudnád vele képzelni komolyabbra?
2023. máj. 20. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
1év alatt 2x szexeltetek összesen?
2023. máj. 20. 01:20
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Azt hiszi erre van szükséged a keféléshez.
2023. máj. 20. 05:13
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Azt érzi, hogy menne el a kapcsolatából, de csak akkor, ha fixen megvan az új, akihez átliánozhat. Azt reméli, hogy ez te leszel.

Ha úgy érzi, hogy megfelelsz, akkor szépen lebuktat, aztán kénytelen leszel őt választani.

Fun fact: ha szakítasz, akkor bosszúból fog lebuktatni.

2023. máj. 20. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, te vagy a férfi , vagy a nő?

Én is el tudom képzelni a szeretőmet páromknént, de nem lesz az ettől függetlenül több ok miatt sem.

2023. máj. 20. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak kedves, hízeleg, simogatja az egódat.
2023. máj. 20. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!