Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretőm be ver a falba az öklével, miután telefonon keresztül beszéltem a férjemmel átlagos dologról, akkor azt miért tette? Többet érezhet irántam vagy valami más lehet?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 22:31
1/26 anonim válasza:
nem, ezt azt jelenti hogy egy beteg állat
2/26 anonim válasza:
🤯🙈
Hát ti mind a ketten nagyon gázak vagytok...
3/26 A kérdező kommentje:
Köszi 😀 bár nem tehetek róla ez így jött most ki 😅
2020. okt. 4. 22:37
4/26 A kérdező kommentje:
Ma most komolyan, srácok!... Mert ha többet érez, akkor lecserélem másra. Ez csak szexről szól
2020. okt. 4. 22:39
5/26 anonim válasza:
Cseréld le!!!! Na de komolyan szerinted normális ember csinál ilyet? Mindegy,hogy szeret-e vagy birtokló egyik sem jó a te esetedben vagy idegbeteg nos az sem jobb
6/26 anonim válasza:
Miért nem cseréled le a férjed is, nem lehet egy jó házasság, ha szeretőt kell tartanod.
7/26 anonim válasza:
Egy kicsi birtoklási mánia befigyel, nem kell ahhoz szeretnie feltétlenül. Inkább vigyázz vele és tényleg cseréld le.
8/26 anonim válasza:
Szerintem meg ne cseréld le. Ha képes vagy arra, hogy a férjedet megcsald, akkor meg is érdemlitek egymást a szeretőddel.
Csak szólok, hogy ez egyre rosszabb lesz, mivel előbb utóbb el jut a szeretőd tudatáig, hogy vele milyen körülmények közt ismerkedtél meg, vagyis megcsaltad vele a férjedet, és majd azt fogja gondolni, hogy egy harmadikkal ugyanezt teszed vele.
9/26 anonim válasza:
10/26 anonim válasza:
A kereséseid alapján dob be reklámot. Nálam aromaterápiát reklámoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!