Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a szeretöm minden nap hív,ír mindent megbeszél velem heti 2szer találkozunk többet érezhet írántam ? Vagy csak a szex miatt figyel rám kíváncsi mindenre hol voltam mikor értem haza minden érdekli
Velem is ezt csinálta 2 évig :D
Pont ugyanezt!
Nincs jelentősége, tudatosan csinálja, a szex miatt, annak megtartása miatt.
Nem szívből, és nem szerelmes beléd.
Pórázon tart, nehogy véletlenül nyitva maradjon néhány vegyértéked,
és mással kezdjél kapcsolatot, aki normálisan társnak akar.
Használ, karban tart, mint amikor mostani viszi az autóját, és
kicserélteti a fáradt olajat.
Mondok vadabbat is.
Vállalkozónak a könyvelője volt a szeretője. Heti 3-4 -szer ott volt nála. Született 2 gyerekük is. Valamennyi pénzt adott is rájuk, de mivel a nő elvált volt, a gyerekek az ő lánykori nevére kerültek.
Vállalkozási hitelt vettek fel, a nő lakása lett a fedezet.
Közben a pasas otthon is élte a családi életét.
Aztán a hitelre felvett pénz eltűnt, a vállalkozás becsődölt, a pasas otthon maradt. A nő ott maradt 2 gyerekkel, a bank vitte a lakását. Mentek albérletbe.
Pasas magasról tett rájuk. Otthon nem tudtak a balkézről fogant 2 gyerekéről, otthon is volt 4.
Oszt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!