Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra az érzelmi megcsalás is megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Ha nem történt sem szex, sem csók, csak ölelés, de szoros lelki kötődés és szeretet/szerelem alakult ki a párod és más személy között, az számodra okot ad a szakításra?
Ha voltál már ilyen helyzetben, hogyan tudtad kezelni?
2023. máj. 10. 14:36
11/11 anonim válasza:
Az én férjem is félre lépett. 2 évig nem szexeltünk mert elment a libidóm szülés után, terhesség alatt. Nagyon szeret és csak egyszer tette meg, mivel 2 évig hozzá se értem abban a pillanatban megbánta. Megbocsájtottam neki azóta 10 éve nem csalt meg, megbízható.
Ha szerelmes lett volna másba azt sose bocsátom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!