Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra az érzelmi megcsalás is megcsalásnak számít?
Ha nem történt sem szex, sem csók, csak ölelés, de szoros lelki kötődés és szeretet/szerelem alakult ki a párod és más személy között, az számodra okot ad a szakításra?
Ha voltál már ilyen helyzetben, hogyan tudtad kezelni?
Szerintem 4-es válaszoló találóan megfogalmazta:
"Ellenben ha szerelmes lesz másba egyből szakítok. Miért kéne együtt lennem egy olyannal aki nem szeret mert másba szerelmes.."
A szeretett személy nem hozzánk kötődik már a legjobban, hanem egy másik nőhöz/férfihoz (leszámítva itt persze a gyerekeket, szülőket). Mással alakult ki kötelék. Ez a tudat nagyon fájó tud lenni sajnos nemrég tapasztaltam. Hiába nem feküdtek le, rosszabbul esett mint amikor egy másik volt partnerem lépett félre egyszer egy nővel egy éjszakára.
100% - exem is így volt, én meg szakítottam. Bocs, ha más iránt érzel valami többet, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.
Légy vele, a te dolgod, de engem hagyj békén
Szerintem ez fizikai megcsalás ha "tiszta fejjel" történik az durvább, mint egy érzelmi megcsalás. Azért a fizikainál kell némi érzelem, plusz a vágy. Az érzelmi megcsalás kb mindig azért történik mert valamilyen érzelmet, szeretetet, szerelmet, törődést, megértést nem kap meg a párjától a hűtlen fél. Persze ez nem ad okot a megcsalásra, de némileg érthető, főleg ha az ok valóban létezik, hogy otthon nem kap meg valamit, ami egy kapcsolat mozgatórugója.
Ne keverjük ide a hullarészeg állapotot, hogy bocsi csak részeg voltam, illetve azt sem, hogy a következő bulin megint részegre issza magát és akkor megint félrekur....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!