Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuka. Ha használ is velem, az nem a tárcájában lenne. Összepakolnám mindenét és mehet isten hírével. Nem akarom megbeszélni se mert ezen nincs mit. Takarodjon.
Amúgy az 1-es választ is adom 😎 Ezt érdemelné az ilyen.
Nálunk olyam volt, amikor párom készült a felvételire, eleve én motiváltam fősulira is, számolgattam hova lenne esélye, stb.
És én vasaltam az öltönyét is hajnalban.
Szóval elment felvételizni, aztán jött haza, és a szokásos, haverok bandázás nálunk.
És úgy este vagy másnap, nézem az öltönyt kimossam e egy alkalom után, vagy csak vmi öblítés vagy nem is tudom, kipakoltam a zsebeit es nini egy óvszer.
Mikor hazajött beszéltunk egy nagycsomót nem volt valahogy aktuális mondanom, mindog van valami témánk meg fontos meg ez meg az van, így nem is tudom mikor hoztam fel, de valamikor beugrott valamiről hirtelen, és akkor kérdeztem rá hogy te meg óvszerrel mentél felvételizni? (Mas bakker számológéppel megy, de ezt nem tettem már hozzá:D)elvörösödött és elszégyellte magát valahogy. Zavart pillantások hirtelen köpni nyelni se tudott. De leginkább a szégyen volt prioritáson. Hogy a jövő, a karrier, a felvételi, az "álmok", a lépések, a célok, a tervek és így indul el az úton..? Hogy ez kell "útravalónak"?
Úgy kb szavakkal se kellett ezt megbeszélnünk, mert abban az egy kérdésemben és a reakciójában is minden benne volt.
Letudtam ennyivel magamban, hogy úgyis ki fogja forrni magát az a jövő, akkor is ha most ordítva veszekednénk, meg akkor is ha nem. Rá bízom mit akar.
Eltört bennem valami de "csak" annyira, hogy már nem felhőtlenül vártam azt a jövőt, hanem úgy hogy 50-50.
Az ilyen óvszertalálással az a baj hogy csak redflag de semmit nem bizonyít. Azt hazudna amit akar ha belemennék a témába. Ebbol ugyse tudnám meg csal e, szeretője van e, vagy vmi idiota ötletbol azt hitte lesz valami random alkalma rá, aztán meg jönnének a győzködéssel hogy megbánta hülye volt bocsássak meg, meg mindenféle maszlag ami ilyenkor menni szokott. Sok hülye meg parterápiára rohan.
Én meg elintéztem annyival hogy így is úgyis meg fogok mindent tudni. Marmint azt szeret kitart komolyan vesz e, vagy csak tart unalmában mig nincs jobb.
Ezt nem lehet kiszedni a másikból ilyenkor mert tagadnak mentegetőznek, parttalan az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!