Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit te csinálsz a háztartásban, abba rendszeresen bele szokott szólni a párod, hogy ne úgy csináld, ahogy csinálod, hanem úgy, ahogyan ő mondja?
Ha neki van igaza és ő tudja jobban, hogy hogyan kell jól csinálni?
Ha az ő cuccáról van szó ( pld mosás, mosogatás, vasalás,étel, ) akkor az ő cuccával és a család többi tagjának cuccával úgy csinálod, ahogyan ő mondja, a tiédet meg úgy, ahogyan szerinted jó, ahogyan te szereted csinálni?
2 kapcsolatom volt eddig ahol eljutottunk együttélésig, és sosem volt ilyenekből gond, mivel nem volt egyikünk sem se szófogadó szolga, sem lusta büdös gci.
Aki jobban tud valamit, az azt a feladatot csinálja, a közös feladatokat nagyrészt felosztva végeztük. Miután kialakítottuk a rendszert ami nekünk tetszett, nem volt se frusztráció, se dirigálás.
Ezt pedig nagyon tudom ajánlani: Végezze mindenki a saját dolgát úgy ahogy neki megfelelő.
4.?
Én csinálom. De szerinte nem jól csinálom amit csinálok, ezért kell rám szólnia, hogy jól csináljam.
5.
Szerinte én semmit nem csinálok jól, ezért kell neki a fejemnek elmondania, hogy mit hogyan kell jól csinálnom, mert magamtól nem jól csinálnom.
Azt mondja, hogy azért nem csinálja helyettem meg, amiket nem jól tudok, mert akkor mindent ő csinálna,én meg semmit, mert én semmit nem tudok jól csinálni, mindenért rám kell szólnia.
8-as Ezek szerint szimplán kötözködik veled, szó nincs arról, hogy bármit rosszul csinálnál.
Miért élsz együtt egy ilyen emberrel?
Azt próbálná meg :D
Viccet félretéve, nem szokott, mindenki végzi a maga dolgát, ha elégedetlenek vagyunk munkájával, utólag megbeszéljük vagy máshogy osztjuk fel, hogy mi csináljuk azt, amire rigolyásak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!