Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálsz amikor szembejön egy pár évvel ezelőtti futó kalandod vagy szexkapcsolatod valakivel kézenfogva, andalogva?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 21:07
A kérdező szavazást indított:
Próbálok észrevétlen maradni, nehogy kellemetlen helyzetbe hozzam
Ha rámköszön visszaköszönök, mint egy ismerős
Kaján mosollyal ráköszönök, hadd lássa a partnere, hogy különleges ismerős vagyok
Leállok beszélgetni kétértelmű szavakkal, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam őket
41 szavazat
2/13 anonim válasza:
Ignorálom,az a múlt,múltat pedig le kell zárni.
3/13 anonim válasza:
a férfi azt gondolja , hogy ezt is láttam párszor kutya pózba pucsítani és a megunt szexbabákat másnak kell adni akik szintén kiélhetik általuk magukat.
4/13 anonim válasza:
Semmit, elmegyek mellettük köszönök és ennyi.
5/13 anonim válasza:
Mi simán köszöntünk egymásnak mint régi ismerősök. Férjemmel voltam. A srác köszönt rám.
6/13 anonim válasza:
Barátsággal váltam el gyakorlatilag mindenkitől, nem hiszem, hogy kellemetlen lenne egy hármasos találkozás. Természetesen nem hoznám fel a korábbi románcunkat, ha a lány akarja, elmeséli hazafelé az új sracnak.
7/13 A kérdező kommentje:
5:
És nem kérdezte ki volt az?
2022. okt. 27. 23:55
8/13 anonim válasza:
De, kérdezte. Elintéztem annyival, hogy régi ismerős, mikorról és kin keresztül ismerem. Azt kihagytam, hogy egy alkalommal volt köztünk valami. Azt meg főleg, hogy se előtte se azóta nem találkoztunk.
9/13 anonim válasza:
4 vagyok, pl tőlem nem szokott ilyet kerdezni párom, h ki volt az ha csak köszönök valakinek...
10/13 anonim válasza:
Mit kellene csinálni? Ha beindított és megvan az elérhetősége (megvan), akkor elmélázok, hogy fel kéne hívni. Főleg ha ugyanaz a tekintete, mint mikor elélvezett velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!