Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálsz amikor szembejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz amikor szembejön egy pár évvel ezelőtti futó kalandod vagy szexkapcsolatod valakivel kézenfogva, andalogva?

Figyelt kérdés

2022. okt. 27. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Helyzettől függ. De valszeg semmit nem csinálok, tovább megyünk és kész.

Ha rám rámköszönne egy exem, visszaköszönnék és megmondanám akivel épp vagyok, hogy egy exem és ennyi.

És aki ezen fennakad, vagy hisztizik, az csókoltatom.

2022. okt. 28. 06:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Gyerekek szokasa ilyennen kattogni , vagy noknek .
2022. okt. 28. 08:49
 13/13 lacko62 válasza:
hat,igaz...gyerekek szokasa a henceges. de nekem megis van bor a pofamon. tobb ferjes asszonnyal voltam, tobbszor is,akik aztan nyugodt szivvel latogattak meg a ferjukkel. raadasul en is nos vagyok...a francba is...egyszer elunk...es sok a gyonyoru no...
2022. nov. 3. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!