Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálsz szakítás után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz szakítás után a dolgokkal?

Figyelt kérdés
Mit csináltok a volt párotoktól kapott tárgyakkal/dolgokkal?

2022. ápr. 28. 22:19
A kérdező szavazást indított:
Kidobom őket
Visszaadom neki
Másnak ajándékozom
Megtartom
Mást csinálok velük
27 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ. Pl egy közös fotó egyértelműen kuka. Viszont ruhadarabot nem dobnék ki meg ilyenek
2022. ápr. 28. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Ami hasznos marad, ami nem az kuka.
2022. ápr. 28. 22:22
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Alapvetően semmit nem dobok ki. A cuccok egy részét megtartottam, amire nem volt szükségem, azt visszaadtam csak azt dobtam ki, amire ő is azt mondta, hogy nem kell neki. Illetve azt, amit évekkel később találtam meg, de se eszmei, se tényleges értékkel nem rendelkezett.
2022. ápr. 28. 22:26
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy előttem is írták. Egy közös kép, vagy hasonló személyes tárgy egyértelműen kuka. De pl egy melegszendvics sütő, amit ő vett nekem, az marad, nincs eszmei értéke, hanem egy használati tárgy.
2022. ápr. 28. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
A használati tárgyakat továbbra is használom és megtartom, a romantikusabb ajándékokat és személyes dolgokat kidobom vagy leviszem a pincébe az egyetemi/gimis emléktárgyaim, gyerekként szerzett érmeim közé
2022. ápr. 28. 22:35
 6/18 anonim ***** válasza:
2%

Soha nem volt még párom.

37F Incel

2022. ápr. 28. 22:54
 7/18 anonim ***** válasza:

Hasznos tárgyakat megtartom.

EGyértelműen emlék dolgokat megtartok.

Felesleges, semmire nem jó csecsebecséket kidobom.

2022. ápr. 28. 23:11
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Mindent módszeresen kiírtok ami az exhez köthető.

1. Mert az emlékeimben megmarad minden ami lényeges

2. Mert a következő barátnőmet nem bántom meg azzal hogy az exem cuccai nálam vannak

3. Mert minden oda való ahová az exek. Kukába.

2022. ápr. 29. 01:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Kidobom. Nem igazán szeretek ilyen holmikat megtartani. Kinek hiányzik, hogy az exek szelleme keringje körbe a tárgyakat folyton, hogy eszembe jussanak ezekről a tárgyakról? Ex kuka, holmi kuka. Csak előre.
2022. ápr. 29. 06:54
 10/18 anonim ***** válasza:
40%

Van olyan eset, amire azt mondom, hogy oké, kidobjátok a közös képet, mert mondjuk olyan volt a kapcsolat, hogy csak bántottátok egymást.

Az ilyen ember tényleg nem szívesen emlékszik vissza másikra.

De az olyant nem tudom megérteni, ahol pl közös megegyezéssel ér véget a kapcsolat, nem is csúnyán, és tegyük fel ilyen ember is kidobja a képeket. Miért? Igazából mindenkinek az élete része X ideig a másik fél. Amit soha nem tud már kitörölni. Miért nem lehet félre tenni egy dobozba, és max ha előkerülne később, akkor boldogan vissza emlékezni, hogy milyen jó is volt, jó döntés volt e kidobni a másikat, vagy hogy azóta mennyi dolgon keresztül mentél. Miért kell szemétként tekinteni a másikra?

2022. ápr. 29. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!