Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mit csináltok azokkal a dolgokkal, amiket az exetektől kaptatok /rá emlékeztetnek?
én nem dobnám ki, csak elraknám hogy ne legyen szem előtt
persze biztos attól is függ, hogy milyen volt a kapcsolat és a szakítás
Én eltenném egy szebb dobozba (vagy rögtön abba, amit az illető adott) és eltenném valahová mélyre, ahol tudom, hogy biztonságban van, de nincs is szem előtt. Néha elővenném nosztalgiázni, de nem társítanék hozzá semmilyen más érzelmet.
Ez az életem egyik szakasza volt és az adott ex pedig az életem része. Ezt még az "új" társ is megértené. (Ha normális, márpedig az, különben nem lennék együtt - illetve én sem vinném túlzásba a dolgot, sőt, ha havarja akkor elteszem olyan helyre ahol még én se nagyon férek hozzá. A padlás egy eldugott zugába egy jól elzárt helyre).
És nem tagadnám le a létezését, mivel ez a múltam része. Sajnos így vagyok önmagam, ezt el kell fogadnia annak aki szeretne. Ez is a "pack" része. Ahogy én sem bántanám Őt ezért.
Előzőhöz hasonlóan én is megőrizném, dobozkába tenném.
Bár én gond nélkül viselem pl. az ékszert is, nem zavar,hogy már nincs az életembe akitől kaptam.
Én is az előzőekhez hasonlóan elraknám őket egy dobozba... néha szeretek nosztalgiázni, és bejönnek az emlékek is, hogy milyen kis naiv voltam régen ... vagy épp, hogy milyen jó volt, vele attól függően, hogy miképp váltunk el...
De nem hordanék semmit és hagynék elől semmit, hogy az aktuális Páromat ez ne zavarja... (Hisz engem is zavarna, ha az extől kapott tárgy elől lenne... az a múlt.)
De néha jó visszagondolni...(még, ha már nem is érzünk irántuk semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!