Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok ti miért csináltok ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért csináltok ilyet?

Figyelt kérdés
Ha valakivel nagyon egy hullámhosszon vagytok (sajna csak neten távolság miatt, de több hónapig beszéltek minden nap és nem csak chat hanem telefonon is), aztán mikor összevesztek a végén, letiltjátok a srácot, amikor előtte olyanokat mondtatok egymásnak, hogy: "hálás vagyok, hogy ismerhetlek" és társai?
2016. nov. 5. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jaj már. Titkon szerelmes beléd. Ezt akarod hallani?
2016. nov. 5. 11:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem. Please, írj rendes választ is :)
2016. nov. 5. 11:42
 3/14 anonim ***** válasza:

Te miért általánosítasz?

Úgy látszik hogy a több hónapnyi beszélgetésből se sikerül leszűrni hogy milyen a másik! Na ez a gáz.

Igazán "értelmes és mély" beszélgetéseitek lehettek!

A felszínes csajok csak a szépet akarják látni. Az IQ-bajnokoktól mit vársz?

De te se lehetsz különb ha nem láttad már hogy ő milyen is valójában!

Egyébként amit írtál az gyerekességre és éretlenségre utal.

2016. nov. 5. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak a "gyerekek" csinálják ezt.Majd megnyugszik.Holnap feloldja a tiltást,aztán a következő vitánál megint eljátsza.Ez egész pontosan addig fog tartani amíg fel nem nő..
2016. nov. 5. 11:50
 5/14 A kérdező kommentje:

Konkrét személyre értettem, ne vedd magadra. Nem általánosítok. Mégis honnan tudtam volna, hogy mennyire gyerekes, ha még sosem találkoztunk személyesen, csak neten és telefonon beszélgettünk? Pont ezért kérdezem, miért tehette? Bár közös megegyezéssel zártuk le a beszélgetésünket, de sajna sikerült vele összevesznem. Utána mondta, hogy letilt, hogy ne fájjon semelyikünknek sem az, ha látjuk a másikkal mi történik ezek után..

Problémái vannak a lánynak lelkileg, ezt elmesélte, és azt is, hogy nem akart soha megbántani engem, mégis bántott, mert nem volt egyenes, hogy egy ideje már csökkent a lelkesedése irántam...

Nem lesz következő beszélgetés már, csak érteni akarom ezt.

2016. nov. 5. 11:53
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem általánosítok... lányok, ti miért csináltok ilyet?
2016. nov. 5. 11:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Konkrét személy esetében (helyett) viszont nem tudunk válaszolni.
2016. nov. 5. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, NEM A SZEMÉLYES TALIN MÚLIK!!!

Ha neten beszélgettek, mégis mi a francról beszélgettek ha nem arról hogy mélyen megismerjétek egymást??

Itt már bukik a kijelentésed!

Amit írsz az csak felelősséghárítás!

2016. nov. 5. 12:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Lányok.. .velem egy férfi csinálta ugyanezt, csak nem Facebookon. Állítólag mindenkinél jobban szeretett, aztán összevesztünk és eltűnt. Ezek csak üres szavak, nem kell bele sokat látni.
2016. nov. 5. 12:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Mégse jutott el az IQ-szintedhez hogy ő egy felszínes személy!!!

Már az első hónapban meglehet tudni hogy ki felszínes és ki nem! Hogy mennyire érelen valaki vagy sem!

De sebaj, gondolom azért nem tudatosult benned mert hasonló szinten vagytok!

2016. nov. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!