Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért csináltok ilyet?
Te miért általánosítasz?
Úgy látszik hogy a több hónapnyi beszélgetésből se sikerül leszűrni hogy milyen a másik! Na ez a gáz.
Igazán "értelmes és mély" beszélgetéseitek lehettek!
A felszínes csajok csak a szépet akarják látni. Az IQ-bajnokoktól mit vársz?
De te se lehetsz különb ha nem láttad már hogy ő milyen is valójában!
Egyébként amit írtál az gyerekességre és éretlenségre utal.
Konkrét személyre értettem, ne vedd magadra. Nem általánosítok. Mégis honnan tudtam volna, hogy mennyire gyerekes, ha még sosem találkoztunk személyesen, csak neten és telefonon beszélgettünk? Pont ezért kérdezem, miért tehette? Bár közös megegyezéssel zártuk le a beszélgetésünket, de sajna sikerült vele összevesznem. Utána mondta, hogy letilt, hogy ne fájjon semelyikünknek sem az, ha látjuk a másikkal mi történik ezek után..
Problémái vannak a lánynak lelkileg, ezt elmesélte, és azt is, hogy nem akart soha megbántani engem, mégis bántott, mert nem volt egyenes, hogy egy ideje már csökkent a lelkesedése irántam...
Nem lesz következő beszélgetés már, csak érteni akarom ezt.
Kérdező, NEM A SZEMÉLYES TALIN MÚLIK!!!
Ha neten beszélgettek, mégis mi a francról beszélgettek ha nem arról hogy mélyen megismerjétek egymást??
Itt már bukik a kijelentésed!
Amit írsz az csak felelősséghárítás!
Mégse jutott el az IQ-szintedhez hogy ő egy felszínes személy!!!
Már az első hónapban meglehet tudni hogy ki felszínes és ki nem! Hogy mennyire érelen valaki vagy sem!
De sebaj, gondolom azért nem tudatosult benned mert hasonló szinten vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!