Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért csináltok ilyet?
mostanában volt pár lány akikkel beszélgettem, úgy érződött megvan a közös szimpátia, ezért elkértem a telefonszámukat. ám az első hívás, vagy sms után amiben megkérdeztem nincs-e kedvük meginni valamit, vagy akkor megmondták, hogy akkor nem érnek rá, de majd szólnak (hívás esetén), vagy nem is írtak vissza semmit (sms esetén). és azok akik "majd szólnak" nem veszik fel a telefont ha még egyszer felhívom őket.
szóval miért inkább várakoztattok, ha csak egy egyszerű, nemet kéne mondjuk legépelnetek?
lehet hogy jó veled neten beszélgetni de kapcsolatot nem akarnak veled
vagy találtak mást aki jobban felkeltette az érdeklődésüket és akkor tőled már nem akarnak semmit
és azért nem mondanak nemet mert nem akarnak megbántani és félnek a reakciódtól hogy kiosztod őket hogy akkor minek dumálunk
Vagy az édes anyukájuk nem tanította meg őket, hogy igazat kell mondani.
Én a helyedben az első lepattintás után már törölném is a számukat. Ezeknél biztosan többet érdemelsz.
mert kellemetlen megmondani valakinek, hogy nem kell.
főleg, ha az illető kedves, és jól el lehet vele beszélgetni.
mert EMBEREK vagyunk, és nem csak szexuális célból állunk szóba valakivel!
Különben ha már beszélgetni sem lehet, akkor honnan tudjuk, hogy kell-e?
vannak fokozatok, engem is ejtettek már ötödik randi után is, mert akkor jött rá a fiú, hogy mégsem én vagyok az igazi.
ilyen az élet MINDENKIVEL! senkinek sem fáklyásmenet.
jaj mennyi ilyen történetem van....
- majd 3 hétig beszélgettem egy lánnyal, már úgy volt hogy ideje az első randinak, de ő helyette letiltott szó nélkül facebookon :D
- másik lányt megkérdeztem mit tervez, mondta megy vásárolni, mondtam jó találkozhatunk :D mondta hogy ő más irányba megy, mondtam hogy nem baj, mondta hogy ő akkor megint másfelé megy... xd csak akkor minek dumál velem ez is xD
Az a baj, hogy egyaránt rosszul kommunikálunk a másik nem felé. Az emberek már nem olyanok mint régen, sajnos mindenki a másikon akar felkapaszkodni, a másik pénzét akarja szórni, így előtérbe került lányoknál az hogy a testi szépségükkel fizetnek, értem ezalatt hogy pénzes palival fekszenek össze, kitartottakká válnak stb. Munkanélküliség van, és rájöttek, hogy miért jöjjenek össze középszerű fazonokkal, amikor felsővezetők jó pozícióért, jó zsebpénzért utánuk kapkodnak.... és nem a szaktudásukra kiváncsiak hanem a szextudásukra.
egyszerűen nem kellesz pár lánynak. Ettől miért lesz minden nő k..va?
Tudnád, hány férfival beszélgetek... Most egyáltalán ne álljak szóba férfiakkal, vagy mindegyikkel feküdjek le, hogy meg ne bántsam a lelküket?
Talán kicsit térjél észhez az élettel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!