Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok ti miért csináltok ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért csináltok ilyet?

Figyelt kérdés
Ha valakivel nagyon egy hullámhosszon vagytok (sajna csak neten távolság miatt, de több hónapig beszéltek minden nap és nem csak chat hanem telefonon is), aztán mikor összevesztek a végén, letiltjátok a srácot, amikor előtte olyanokat mondtatok egymásnak, hogy: "hálás vagyok, hogy ismerhetlek" és társai?
2016. nov. 5. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*éretlen..
2016. nov. 5. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Lelki gondjai vannak,te írtad!Ezen mit akarsz érteni?Ráadásul még azt is közölte veled,hogy jobb ha letilt.Ezt is megbeszéltétek.Biztos rosszul esik ez neked de lépjél tovább.Ha akar,úgyis megkeres.
2016. nov. 5. 13:47
 13/14 A kérdező kommentje:

A hangbeszélgetésekben nagyon nem úgy jött le, mint aki beteges lenne, rendkívül művelt, tájékozott, kommunikatív, kedves, ragaszkodó volt, megfelelő humorérzékkel. Arra értem, hogy lelkileg beteg, hogy elmesélte, azt érzi, a szülei nem szeretik, hiába vannak ott neki, az apja egész évben távol van a családtól, össze van omolva, nem tudja mi az élete célja, értelme kb jelenleg, mert nem dolgozik és ott ahol él, nem is nagyon fog találni melót, hivatást. Nem tudja még mi az útja, mondjuk 20 évesen nem is csodálom. Eltolja magától azokat, akiket szeret, egy idő után ellaposodik a lelkesedése az ilyen emberek után is...valami pszichés gondja lehet, vagyis inkább lelki szerintem. Engem is eltolt magától, mert túl közel merészkedtem, még ha csak az éterben is, nem fizikális találkozás által. Túl közel kerültem hozzá, de ő is hagyta ezt, ebben hibázott, és mondta el, hogy nem szabadott volna beleélnie neki sem magát, hiszen mostanság biztos nem tudnánk talizni és távkapcs meg esélytelen.

Lényeg, hogy nem volt egyenes, utólag hámoztam ki belőle, hogy a korábbi gyanakvásommal (kivel beszél még rajtam kívül neten?) elijesztettem és csökkent a lelkesedése, de sajnálja hogy nem mondta meg egyenesen és kétségek között hagyott sokáig, ezért is akarta beritkítani már a beszélgetéseket mindennaposról heti 3-ra kb...:/

Megint belefutottam egy zaza lányba, nem hiszem el. Érzelmileg instabil ez fix.

2016. nov. 5. 20:46
 14/14 A kérdező kommentje:
A letiltást én provokáltam ki igazából, nem ő közölte, hogy le fog, ő korábban csak azt mondta, hogy lehet jobb lenne törölnünk egymást ismerősként, hogy ne fájjunk a másiknak, ha látjuk ki merre mit csinál. Én provokáltam ki a letiltást, amiért ráförmedtem a fentebbi miatt is, hogy miért nem egyenes velem.
2016. nov. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!