Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinaltatok az exeteknek a dolgaival szakitas utan es azokkal a dolgokkal amik hozza kötnek?
En a közös kepeinket kidobtam es minden papirt amire ra irt valamit es az apro ajandekait is mint pl. karkötö meg a hajgumijat is kidobtam.
Azokat a dolgokat amikre szüksege volt azokat persze vissza adtam neki.
Meg egy macikat is kaptam töle amit nagyon szeretek, de nem volt szivem eladni vagy eldobni ezert anyukmnak adtam oda, mert neki is tetszik.
Es ti mit csinaltatok ?
19F
Ha nagyon felhúzna és lennének meztelen képeim róla, akkor kiposztolnám őket mindenhova.
Nem ám, csak hülyülök (vagy mégse?)
Én megtartottam őket, a nagybátyám garázsában vannak egy dobozban, gyengébb pillanataimban elmegyek oda, előveszem őket és sírok mint egy fehér pi€sa. Mondjuk a karomra tetoválni a nevét két hét után nem volt túl bölcs döntés.
egy része kuka, egy része kint marad a polcon, egy része eltéve egy dobozban :-)
kérdés mi volt amit kaptam
pl virágot nem dobok ki csak mert tőle van
plüss eltéve a fényképekkel együtt
digi tartalom archiválva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!