Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a mondat? Engem nem érdekel ha cigizel, ha nem, te életed szervezeted te tudod mit csinálsz.
Az exem aki eljegyzwtt anno ugy fogalmazott nem szeretne ha majd öregen krákognék mellette es meghalnék. Tegyem le. Neki olyan kell aki nem cigizik.
A barátom meg a fentit mondta.
Nekem olyannak tűnik valahogy mintha azt mondta volna felőle akár fel is fordulhatnék, nem érdekli. vagy rosszul látom?
Nem szól bele mit csinálsz a szervezettedel... Felnőt ember vagy eltudod dönteni mivel mérgezed magad...
Miért kell kiforgagni a szavait?
2 nem kiforgatom hanem a jelentestartalmat keresem!
Tesom gyereke meg azt mondta nekem, ne cigizz mert nem akarom hogy beteg legyél nem akarom hogy meghalj.
Már megint másabb a jelentestartalom
Es a barátomé nekem kérdőjeleket hagy bennem
4.pedig nem is irt hulyeséget. Exem tenyleg tartott attol hogy majd járkálhat hozzám a korhazba meg stb
Hasonlokat várok a barátomra vonatkozoan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!