Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ez a mondat? Engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a mondat? Engem nem érdekel ha cigizel, ha nem, te életed szervezeted te tudod mit csinálsz.

Figyelt kérdés

Az exem aki eljegyzwtt anno ugy fogalmazott nem szeretne ha majd öregen krákognék mellette es meghalnék. Tegyem le. Neki olyan kell aki nem cigizik.

A barátom meg a fentit mondta.

Nekem olyannak tűnik valahogy mintha azt mondta volna felőle akár fel is fordulhatnék, nem érdekli. vagy rosszul látom?

2022. máj. 8. 17:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azaz nem erdeklem. Nem? Csinaljak amit akarok ha ugy döntök egy autoval.is elüttethetem magam akár. Nem erdekli.

Nem ezt jelentené?

2022. máj. 8. 18:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem félti az egészségem, engem, semmit.
2022. máj. 8. 18:46
 13/22 Laylah ***** válasza:
100%
Te nem válaszért jöttél, hanem önigazolásért.
2022. máj. 8. 18:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdene győzködni, hogy szokj le akkor megtennéd? Minden bizonnyal nem, hisz az előző párod kérésére sem tetted. Vagy csak arra vágysz, hogy aggodalmaskodjon érted, de te közben vígan pusztítod tovább magad? Vagy mit szeretnél?
2022. máj. 8. 19:00
 15/22 A kérdező kommentje:

Azt szeretném tudni hogy aki ugy gondolkodik a " te eleted nem az enyém" meg ilyenekben. "Azt csinalsz amit akarsz" stb

Az valojában kaocsolatban van velem egyaltalán vagy csak látszatra? Vagy ez mi?

2022. máj. 8. 19:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Ex mellett amugy félretettem.
2022. máj. 8. 19:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt jelenti, hogy nyugodtan halj meg hanem, hogy elfogad téged mert elhiszi, hogy tisztában vagy vele mi a következménye... 28N

Én is ezt mondanám a páromnak nem baj ha dohányzik elég felnőtt, hogy tudja mit akar a testèvel.

2022. máj. 8. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bolond cagy kérdező....
2022. máj. 8. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Veled sem lehet egyszeru az elet… Gondolom nem akarja, hogy meghalj, de ennyi erovel kezdj el azon is aggodni, hogy nem zavarja, ha atsetalsz az uttesten, ahol a zebran is eluthet az auto.

Nem minden dohanyos a cigi miatt hal meg. Gondolom remeli, hogy nalad sem lesznek emiatt problemak, de felnott embert nem akar jo esetben a parja korlatozni.

2022. máj. 8. 19:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Ez már tényleg kombinálás magasfokon.😓

Ugye téged sem az eszedért szeretnek? Azt jelenti, amit mondott. Komolyan nem értelek, exed bele akart szólni, nem volt jó, mostani pasid nem akar , az se jó. Te tipikusan egy idegesítő hisztérika lehetsz, akinek semmi nem tetszik. És az ilyeneknek van kapcsolata, full normális nőknek meg nincs...

2022. máj. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!