Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ez a mondat? Engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez a mondat? Engem nem érdekel ha cigizel, ha nem, te életed szervezeted te tudod mit csinálsz.

Figyelt kérdés

Az exem aki eljegyzwtt anno ugy fogalmazott nem szeretne ha majd öregen krákognék mellette es meghalnék. Tegyem le. Neki olyan kell aki nem cigizik.

A barátom meg a fentit mondta.

Nekem olyannak tűnik valahogy mintha azt mondta volna felőle akár fel is fordulhatnék, nem érdekli. vagy rosszul látom?

2022. máj. 8. 17:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Amugy a negyest kar volt lepontozni.
2022. máj. 8. 20:10
 22/22 Koltt09 ***** válasza:
Szoval te leszarod a sajat egészséged, de a másiktól azért elvarod h őt érdekelje? Téged az kurvára nem érdekel, ha rákban döglesz meg, és ezzel rengeteg szenvedést okozol neki, de azért öt erdekelje?
2022. máj. 10. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!