Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig még sosem csaltam meg a feleségem, de most kérdést írok ki arról, hogy megcsaláson gondolkodom, az megcsalás, vagy ez még nem? Ha most kihátrálok és nem lépek félre, akkor nem vétettem ellene, vagy ilyen komoly fontolás már vétek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 21:46
11/16 anonim válasza:
10-es, elhagyhatnád, de csak nyávogsz.
12/16 anonim válasza:
Felnőtt embernek el kéne tudnia különíteni egy tett elkövetését az arról való gondolkodásról/fantáziálásról/kérdéskiírásról.
14/16 anonim válasza:
Szerencsére gondolat rendőrség még nem létezik. Személyes véleményem, akinek már a gondolattól is lelki ismeret fúrdalása lesz az ne csaljon. Ismerek egy férfit és egy nőt. Mindketten házasok. 5 évig jártak össze, aztán kihült a viszony. Sosem buktak le. Élik az életüket a családjukkal mintha mi sem történt volna. A kérdésed alapján te nem ilyen vagy kérdező.
15/16 anonim válasza:
Valószínűleg minden emberben felmerül ez hosszabb kapcsolatban.
Szerintem a felségedben is, csak nem fogja az orrodra kötni.
Ha nem tettél semmit, csak gondoltad azzal semmi baj nincs szeintem.
16/16 anonim válasza:
Szerintem minden e es hasonlo kérdés felől itélkezőt megtanithat a sors. Én nem itélkeztem, nekem ez természetes volt, hogy én sosem fogok csinàlni ilyet, vagy hasonlot. Mégis megtanitott a sors. 5 éven keresztül ostromolt a férfi aki elől előszôr bujkàltam,mert ilyennek lehetőséget sem akartam adni. De mégis megadtam a lehetőséget, hogy bizonyotson. A kitartasaval a törődésével-azzal a törödéssel amit a férjem 30 év alatt nem tudott megadni, oda terelt, hogy most gondolkodòban vagyok odaadni magam. 😔 Az agyam azt mondja ne tedd, a szivem régota tudja, hogy övé vagyok, és nem azért mert minden vagyam gerinctelennek lenni. Amugy is tul vagyok a tinédzser éveken rég. De sajnos igen. A megcsalâs fejben dől el. De mit nevezünk megcsalàsnak? Szòrakozasbol megkezdett szexviszonyt? Vagy egy mély érdeklődést valaki utàn, aki a parkapcsolatunk utan alakult ki? Mitől alakulnak ki ilyen gondolatok? Minden viszonylagos!!! Es egyedi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!