Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt a párom ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a párom ?

Figyelt kérdés
Égő viszkető habos folyásom van. Ilyen meg nem volt ennyire. (Van más dolog is ) De ez lehet annak a jele ?

2023. ápr. 21. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Lehet az is, lehet az is, hogy összeszedett máshonnan valamit, az is lehet, hogy te szedted össze valahol, ilyen szépségeket simán össze lehet szedni akár 1 strandon, láb intim rész irritálódhat/ gombásodhat/ gyulladhat beizzadt cipőbe, gatyába, bugyiba, felborulhat a nemiszernél a ph.

Bármi lehet, én a gombás/ gyulladásos dologra tippelnék nem a megcsalásra, bár én csak egy mezei eü. dolgozó vagyok.

2023. ápr. 21. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Talán candida. Igen terjed szexuális uton. És egy életen át is tart kiújul.
2023. ápr. 21. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi van ha te csaltad meg?

Sakk-matt!

[link]

2023. ápr. 21. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
3. De az nem úgy volt.
2023. ápr. 21. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Orvos...
2023. ápr. 21. 23:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Az orvos megtudja mondani ?
2023. ápr. 22. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Az orvosok gabonát szednek, nyilván.
2023. ápr. 22. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyilván. Vannak betegségek amik nemi úton terjednek.Nekem nőgyógyász ismi mondta, hogy sok jót megvigasztal azzal, hogy wc rol kapta, főleg ha házassagban élnek... Közben meg nyilván az orvos is tudja, hogy mi a szitu.
2023. ápr. 22. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
8. Itt az a cink mikor valakinek se kapcsolata se nemi élete mégis összeszedi :D
2023. ápr. 22. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
WC vicces, akkor egy strand vagy kilincs, telefon?
2023. ápr. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!