Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudta a parom hogy megcsalom egy kulfoldon elo ferfival, mit tegyek most?
A kulfoldon elot regebb ota ismerem, akkor is ismerkedtem mar vele amikor a parom még nem volt, csak megszakadt mert messze voltunk egymastol es nem tudtam kikoltozni hozza, de legbelul mindig arra vagytam hogy kozos eletunk legyen.
Eppen nem beszeltunk ugy tunt hogy vege az egesznek, en nem sokra ra megismerkedrem a parommal.
A kulfoldi nem tudta hogy van parom mert semmit nem osztok meg magamrol sehol, es nem beszeltunk egymassal mar.
Par napja ujra irt nekem, en nem tudtam ellenalni..ujra elkezdtunk beszelni, o azt hiszi egyedulallo vagyok. Ujra azt tervezzuk, hogy mikor menjek ki hozza, vagy o mikor jon haza hogy vegre egyutt legyunk es egyutt menjunk vissza kulfoldre.
A telefonomom mindig kikapcsoltam a wifit amikor a parommal voltam, hogy eszre ne vegye hogy beszelek a kulfoldivel, azt meg nem engedtem soha neki hogy a telefonom nezegesse, igy egy ideig nem derult ki. Csak az baj, nem volt lekodolva a telefonom ,es a parom bele nezett a messemgerembe amikor eppen nem voltam mellette. Elolvasgatta amiket beszeltunk a kulfoldivel, le se tudtam volna tagadni.
Az a baj, hogy tudom hogy a kulfoldivel szebb eletem lenne, megbizhato es tudom hogy sosem lenne semmi idegesseg vele, eppen ezert kezdtem el vele beszelni.
A paromrol tudom hogy nozik, tudom hogy hazudik nekem sok mindenben, tudom hogy vele sosem lenne nyugodt eletem.
Eppen ezert csinaltam ezt az egeszet..a szebb eletre vagytam.
Nem tudom mit tegyek, elmondjam e a kulfoldinek hogy van parom es megtudta ,vagy csak legyen vege a parommal es probaljuk meg vegre a kulfoldivel egyutt..
Mit csinaljak?
Egyebkent amikor elolvasta az egeszet a parom, mondott egy ket csunya dolgot nekem, en nem beszeltem..nem tudtam, azota nem beszeltunk.
Két szék közül a padlón kötsz ki esete ez körülbelül.
Mert ha elmondod a külföldinek ha van egy kis esze kirak, ha nem mondod el lehet, hogy kiderul és nem biztos egyáltalán, hogy a külföldi komolyan gondolja veled.
A kulfoldi komolyan gondolja velem, ismerem regota.
O a paromnak az ellentete mindenben.
Ha nőzik és hazudozik, akkor miért vagy vele? Mi a kérdés? Miért van bűntudatod?
Szakíts vele! Még ha nem jön össze a külföldivel a közös élet, akkor se legyél egy kupac szarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!