Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom,ő nagyon szeretne vissza jönni hozzám. De mindig a felyemben van a gondolat hogy megcsalt.Szerintetek mit tegyek? Azzal indokolta a megcsalást hogy nagyon csúnyán bantam vele,ami tényleg kicsit igaz,de ez azért szerintem túlzás volt.
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 14:13
1/32 anonim válasza:
Szóval ha összevesztek félrek*r. Hát ha neked belefér, hogy mással is dug akkor fogadd vissza, egyéb esetben kár erőltetni, aki ilyen akaratgyenge az ilyen is marad. 32/F
2/32 anonim válasza:
Verd ki a felyedből! Mondd meg neki, hogy ez a halyó már elment.
3/32 anonim válasza:
Te vsúnyàn bànsz vele, ő megcsal... Miért akarod ezt a fhosht folytatni? Semmi értelme.
4/32 anonim válasza:
Úgyis vissza fogadod, ékes bizonyítéka a rajta való töprengés. Felesleges a kérdés. Egyébként a párod is egy csicska, hogy újra együtt akar lenni veled azok után, hogy nem bántál vele jól.
Süss palacsintát, aztán igyál a békülésre egyet.
5/32 anonim válasza:
A "felyedből" sosem fog eltávozni a gondolat. De megérdemlitek egymást. Te szarul viselkedsz vele, ő meg jutalmul félrekúr. Egyik kutya, másik eb.
6/32 anonim válasza:
Indokolta a megcsalást?? Nos, indok mindig lesz.
7/32 anonim válasza:
Úgyis vissza fogadod, majd megint csúnyán bánsz vele, ő meg megint megcsal. Se veled se nélküled... 🎵🎶🎵
Nánáná
8/32 anonim válasza:
Én is megcsalnám azt, aki az j-s szavakat ly-nal írja.
10/32 anonim válasza:
Ahogy látom kedves 8as itt elég sok ember lenne megcsalva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!