Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolatok erről férfiak?
A megcsalásról beszéltem a barátommal, hogy mi a véleménye arról, ha egy pasinak van élettársa, de a munkahelyén a pasi nyíltan beszél más nővel/ nőkkel telefonon a szünetjében, tehat nem titkolja a többi kolllega előtt hogy megcsalja a barátnőjét. En azt mondtam, hogy szerintem az ilyen pasit lenézi a többi kollega, hogy a barátnő mellől kel fel, aki rendes, becsületes es látják, hogy mégis átveri a barátnőt . ( meg akkor is lenézik, ha ők is ezt tennék/ teszik )
A baratom szerint nem igaz, mert a férfiak megértik egymást.
"A baratom szerint nem igaz, mert a férfiak megértik egymást."
Ez f_szság.
Nekem van egy véleményem a megcsalásról és például egyáltalán nem lennél kíváncsi vagy akarnám látni, tudni hogy valaki éppen csalja az adott párját aki otthon várja és ő a munkahelyen meg csinálja amit csinál.. szerintem az ilyen inkább szánalmas és nekem kellemetlen lenne.
Nemtudhatod, hogy a nője milyen otthon. Honnan veszed, hogy böcsületes? Egyik kollégámnak felesége, gyereke van, de jóban van a csinosabb női kollégákkal. Ettől még nem qrja őket. Szavakkal is meg lehet csalni valakit?
-Ez a munkahelyi flört általános jelenség, amúgymeg kapun kívül átnéznek az emberek egymáson.
-Mondjuk ez egy érdekes munkahely, mert ott ahol én dolgozom szinte mindenki valakinek a valakije. Csak úgy zárójelben megjegyezném, hogy (1 éves itteni pályafutásom alatt felgyűllt bennem a róka.) Persze megtartják a távolságot, de mégis ott lapul ez a munkahelyi "beltenyészés", ha úgy tetszik. Nem egészséges dolog! Itt a házinyúlra nem lövünk kifejezés nem létezik. Nem ez az egyetlen probléma a hellyel. Hamarosan úgy is felmondok... Az ilyen helyekről menekülni kell.
Én a kérdésedre válaszoltam. Nem értem, hogy miért mondod, hogy nem.
Irígykednek rá, mert nekik nem jön össze, vagy nem is mernek ismerkedni az otthoni tojó mellett.
De a nők is simán kibeszélik egymással a pasikat.
És ne hazudjátok, hogy nem!
Legutóbbi példa: Munkatársam 65+ -os. Múltkor bejött a "lánya". Legalább is azt hittük, amíg le nem dugta a nyelvét a torkába. Miután a lány elment, mi csak meghajoltunk, és együtt mondtuk a "Taníts mester!"
szállóigét. Ja, és nős már vagy 30 éve.
Én már rég szóltam volna a kollégái helyében a párjának, sőt, ha már ilyen gátlástalan, fel is vettem volna videóra és azt küldöm el.
A férfiak megértik egymást, de én férfiként nem értem meg az egysejtűeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!