Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolatok erről férfiak?
Figyelt kérdés
A megcsalásról beszéltem a barátommal, hogy mi a véleménye arról, ha egy pasinak van élettársa, de a munkahelyén a pasi nyíltan beszél más nővel/ nőkkel telefonon a szünetjében, tehat nem titkolja a többi kolllega előtt hogy megcsalja a barátnőjét. En azt mondtam, hogy szerintem az ilyen pasit lenézi a többi kollega, hogy a barátnő mellől kel fel, aki rendes, becsületes es látják, hogy mégis átveri a barátnőt . ( meg akkor is lenézik, ha ők is ezt tennék/ teszik )
A baratom szerint nem igaz, mert a férfiak megértik egymást.
Dolgoztam pasis munkahelyen. Kettő is volt akiről mindenki tudta, hogy hosszútávú viszonya van. Egyes számút mindig várta a barátnője munka után. Nyíltan beszélt róla. Kettes diszkretebben de O eleje is el szokott jönni a barátnő. Mit szólt ehhez a többi kollega? Akiknél ez nem játszott, nem vettek róla tudomást. Mások meg nagynak tartottak a 2 említett egyent.
2023. jan. 29. 02:23
12/19 anonim válasza:
Férfiak olyan közösségben, ahol nincs nő, szeretnek túlozni. Jót tesz az egonak. Vannak kollégák, akik megvetik, vannak aki felnéznek rájuk emiatt (ők vannak többségben). Esetek nagy részében semmilyen másik "barátnőről) nincs szó, csupán az "alfahím" szerep betöltése a cél.
Ha tudnád, hogy az ilyen férfiak mennyire odaadóak a párjukkal szemben, nem tennél fel ilyen kérdést.
Természetesen nem zárható ki annak az esélye sem, hogy nincs másik nő egy ilyen történet mögött, de az elenyésző. Akinek van nője a párja mellet, az kussol, és nem reklámozza.
47F
2023. jan. 29. 05:51
13/19 anonim válasza:
Egyik sem rohan a párjukhoz bemártani.
2023. jan. 29. 08:02
14/19 anonim válasza:
Embere válogatja. Én pl az egyik legjobb barátomról is tudom hogy megcsalta a nőjét, de miért az én dolgom lenne közbeavatkozni? Ebből a helyzetből nem lehet jól kijönni ha te vagy az igazságosztó, a barát is megutál hogy ez nem a te dolgod volt, meg a csaj se fog imádni érte hogy te vagy a hírhozó, vagy eddig nem szóltál róla. Akivel meg nem vagyok olyan viszonyban, nem a barátom, annak minek szóljak a magánéletébe, random figuraként főleg semmi közöm nincs hozzá. Ezzel együtt én sem tartom ezt elfogadhatónak, nem nézem le a barátomat, de rendszeresen tömtem a fejét hogy legyen normális és örüljön a nőjének mert biztos lehet benne hogy sosem talál tőle jobbat. 26F
2023. jan. 29. 09:39
15/19 A kérdező kommentje:
Pusztán az a kérdés, hogy ha lenézik vagy nem a ferfi társai az ilyen pasit, vagy nem. Nem a beleszólásról, hogy szóljunk bele vagy nem. Ettől függetlenül köszönöm a valaszt
2023. jan. 29. 09:43
16/19 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal! Egyszerűen nem szólunk bele.
Nem a mi dolgunk ezt beárulni a feleségnek
2023. jan. 29. 13:39
17/19 anonim válasza:
Ez nem az állatvilág. Emlős vagy, nem kutya. Nincs olyan, hogy a férfiak megértik egymást. Se olyan, hogy lenézik. Mindenki egyedi, saját elvvel, gondolatokkal.
2023. jan. 29. 15:01
18/19 anonim válasza:
Ha a másiknak nehézsége van, segítjük. Ha alibi kell, akkor abban. Nem nézzük le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!