Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom más nőket néz facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom más nőket néz facebookon?

Figyelt kérdés

Kíváncsi volt egy emberre, mondtam hogy én tudom ki az, megmutatod neki facebookon. Az ő telefonja volt kéznél ezért azt vettem elő. A keresőmotorba amikor beleptem, kb 10 nő volt ott előzményként. Nem beszéltem vele erről, bár gondolom feltűnt neki hogy láttam..

Szerintetek ez normális? Nagyon rosszul esik.

Érdekes mert 4 éve vagyunk együtt, mindennap elmondja hogy szeret, és sokszor dicsér engem hogy csinos vagyok és szexi.

2023. febr. 13. 17:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%
Ha ezen kívül minden rendben a kapcsolatotokban, akkor lépj túl rajta. Az pedig, hogy más nőknek a profilja benne van a kereséseiben, nem megcsalás kategória. Ha nagyon zavar téged akkor menj oda hozzá és normálisan kérdezd meg mi volt az. Még mindig jobb, mintha feszengsz ezen és ő nem tudná mi a bajod
2023. febr. 13. 18:01
 2/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem normalis.
2023. febr. 13. 18:03
 3/26 anonim ***** válasza:
44%
Hujujj, az utcán is lát más nőket. Ajajajj, ez a megcsalás BIZTOS jele!!!!
2023. febr. 13. 18:04
 4/26 A kérdező kommentje:
#1 vele nem lehet beszélni. Barmit meg akarok vele beszélni annak mindig az a vége hogy nem hallgat meg, szavamba vág de azt elvárja hogy én csendben legyek míg ő beszél,elkezd ordibálni, elkezd óvódásként mentegetőzni, es persze mindig en vagyok a hülye, aki mindig csak veszekedni akar. Úgyhogy en mar reg lemondtam arról, hogy bármit is megbeszeljek vele, mert tényleg lehetetlen küldetés.... :/
2023. febr. 13. 18:06
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
az utolsó kommented alapján csodálatos kapcsolatotok lehet <3 babókát mikor várjátok a csokra?
2023. febr. 13. 18:09
 6/26 anonim ***** válasza:
57%

Nem lehet hogy az exeire keresett rá?

Én néha kíváncsiságból megszoktam nézni a profiljukat, már nem azért mert bármit is akarnék tőlük, csak hogy mi lett velük azóta.

2023. febr. 13. 18:10
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Na igen, úgy tűnik akkor ő a probléma forrása, nem pedig a gyanakvás. Ha ilyen agresszív veled, akkor mindegy hogy megcsal-e, lépj ki ebből minnél előbb. #1 voltam
2023. febr. 13. 18:14
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

Én tuti, hogy szakítanék vele. Leszarom, hogy megcsalás, vagy nem megcsalás, ha valakivel nem lehet semmit megbeszélni, vagyis nem tekint a partnerének, csak az alárendeltjének, stb. akkor az egy halott "kapcsolat". Egy napot nem pazarolnék rá, esélyt se adnék arra, hogy meggondolja magát, hogy megváltozzon, hosszútávon úgyse fog, csak ígérget. Még az is benne van a pakliban, hogy bántalmazás lesz. Kösz, nem kérnék belőle.

Mondom ezt férfiként, hogy mit tennék egy nő helyében ilyen esetben.

2023. febr. 13. 18:17
 9/26 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező mindaz amit leirtal a fő probléma, nem a nők nezegetese.

Hiába mondja, hogy szeret, hogy szexi vagy, ha ordibal, nem tisztel és a legvégén te vagy a hülye.

Amúgy ne haragudj meg rám de igaza van, értelmes nő nem maradna olyan semmirevaló "férfival" még egy percet sem.

2023. febr. 13. 18:20
 10/26 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyen mérgező szar csak rosszabb lesz idővel. Ezek mondják verés után, hogy a te hibád, te provokáltad ki.
2023. febr. 13. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!