Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom más nőket néz facebookon?
Kíváncsi volt egy emberre, mondtam hogy én tudom ki az, megmutatod neki facebookon. Az ő telefonja volt kéznél ezért azt vettem elő. A keresőmotorba amikor beleptem, kb 10 nő volt ott előzményként. Nem beszéltem vele erről, bár gondolom feltűnt neki hogy láttam..
Szerintetek ez normális? Nagyon rosszul esik.
Érdekes mert 4 éve vagyunk együtt, mindennap elmondja hogy szeret, és sokszor dicsér engem hogy csinos vagyok és szexi.
ma 18:17 vagyok
Újraolvastam, most tudatosult bennem: négy éve vagytok együtt... Basszus, hogy bírsz négy évig egy olyan kapcsolatban megmaradni, ahol nem tudsz megbeszélni semmit, amiben nincs szavad?! Ez börtön, már bocs!
Remélem, hogy nincs gyerek...
Lépj le, vagy rúgd ki a francba (nyilván attól függően, hogy kié a lakás), és kezdj új életet. Ez csak rosszabb lesz.
Komolyan úgy gondolod, hogy ennyit érdemelsz?! Nagyon szar lehet az önbecsülésed.
Persze arra lehet számítani, hogy ha szakítasz, akkor mindenféle trükköt bevet: ígérgetés, balhé, hiszti, könyörgés, sértegetés, ögyilkossággal fenyegetőzés, stb. egyiknek se szabad engedni. Persze ha te ilyen életet akarsz élni, akkor rajta, csak így tovább!
Szerintem valószínűleg személyfüggő vagy, ezért nem bírsz vele szakítani, ha még nem fordult meg a fejedben. Ebben az esetben viszont tök mindegy, hogy meg csal-e téged, vagy sem, úgyis eltűröd neki még akkor is, ha teljesen nyilvánvaló. Ha rányitod az ajtót, miközben valakit dug, még ő fogja leüvölteni a fejed, és te bocsánatot kérni, netán leordítja a fejed, hogy valamit félreértettél, és te vagy a hülye, képzelődsz.
Mondom, ha neked ez kell, hát tarts ki.
4 évről van szó és hogy ilyen amilyen voltak rá jelek és aztán kimutatta a foga fehérjét, de te még mindig vele vagy.
Pedig akármikor lehord mindennek, lekiabál és a hátad mögött csajozik.
Más nő rég otthagyta volna.
Vedd tudomásul, hogy ez a helyzet amiben vagy csak rosszabb lesz, kell az neked? Ha kell tényleg hülye vagy, jól mondja a párod.
Engem az érdekelne, hogy tervezel-e egyáltalán szakítani vele. Lehet, hogy baromi nehéz és fájdalmas lehet ez neked most, de hosszútávon nagyon jó a számodra.
Vagy mi az, ami miatt maradni szeretnél, mindennek dacára?
Igen tervezek szakítani. De anyamekhoz nem akarok vissza menni, keresem már a plusz állást hogy kitudjak venni egyedul egy olcsóbb lakást. Nemtudom miert tűrtem eddig, gondolom önbizalom és önértékelési gondjaim vanak, mar gondolkoztam pszichológuson is.
Na mindegy, végül felhoztam a témát mert nagyon bennem volt. Szokásos reakció, pont amit vártam. Üvöltött, hogy ő nem néz mas lányokat. Amikor megmutattam neki miről beszélek, még akkoris tagadott, ami mar teljesen abszurd volt, még én is alig hittem el....
Utana amikor mondtam hogy a bajom azzal van, hogy ő azt állítja hogy sose foglalkozik mas lanyokkal kozben mégis. Azt mondta hulye vagyok, ő nem hazudik, nem érdeklik más lányok... Szóval teljesen felesleges, és értelmetlen vita volt. Vele így lehet csak beszélni. Agyrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!