Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok hogy működik?
Figyelt kérdés
Nőket kérdeznék, akiknek pasijuk, vagy férjük van, de melllette szeretőjük is, akibe szerelmesek, hogy hogyan tudnak a férjükkel is lefeküdni ebben a helyzetben.2023. ápr. 14. 06:22
21/39 anonim válasza:
14, minden szavad igaz sajnos. Egyetlen egy ilyen férfival találkoztam 30 éves koromig, aki tudja mi fán terem a szex, sajnos addigra már meghazasodtam. Senki más férfinak halvany lila fogalma sem volt róla.
22/39 anonim válasza:
Nem tudom lehet a szexhez EQ kéne, ami a férfiak javarészének talán nincs. Ők minden lyukba el tudnak sülni, értem ez alatt tárgyakba is, nekik ennyi a tudásuk.
A női test meg egy hangszer de egy ha tud játszani rajta. Akinek van ehhez érzéke.
23/39 anonim válasza:
Én szerelmes voltam a szeretombe. O is kb. 2 évig belém. Ezt érzi az ember. Viszont az elején megmondta ő nem válik. Vagyon,gyerek stb. Ezt én tiszteletben tartottam. Én váltam volna miatta. Szex otthon? Néha, ritkán. Ilyenkor rá gondoltam. Már másfél éve vége. Visszataláltunk a házastársunkhoz mindketten.
24/39 anonim válasza:
Nem értem itt egyesek válaszát. A férjébe szerelmes, mégis van más szexpartnere, de abba nem szerelmes. A szerelem egyik első ismertetőjegye az, hogy testileg vonzódom hozzá, és akkor már a szexet is jónak kell, hogy találjam. Ha meg a férjbe szerelmes, akkor felesleges a másik szexpartner.
25/39 anonim válasza:
Az intimitás jó csak ami a szexszel jár. Se ez nem jelenti azt hogy szexuális értelemben kicsit is jó lenne.
27/39 anonim válasza:
#17 azért ujjaznak úgy mert a mágikus G pontot keresik. Az pedig nem a feneked felé néz, hanem a hugyhólyagod felé. Ha úgy érzed emiatt, hogy pisilni kell, az lehet az orgazmus előtti állapot is.
28/39 anonim válasza:
Azt se tudják mi az. Aki meg keres az turkál valójában..
29/39 anonim válasza:
G ponthoz.
És többször megspriccelettem anno az első, és a mostani ,második feleségemet is.
30/39 anonim válasza:
Nem vagyok szerelmes a férjembe sem és a szeretőmbe sem!!! Férjemet szeretem de nem szerelemből, van egy közös fiúnak.
A szex egyikkel sem jó, egyik csak lökdös mint vak a hajnalt, másik meg gyors lövetű.
Egyiksem tud semmit a szexről.
30+ vagyunk.
Nem kívánom a férjemet már rég, semmi újat nem szeret kipróbálni, a szeretőm az csak egy kis plusz ami azért izgat mert titkos a dolog, de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!