Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez nálatok hogy működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nálatok hogy működik?

Figyelt kérdés
Nőket kérdeznék, akiknek pasijuk, vagy férjük van, de melllette szeretőjük is, akibe szerelmesek, hogy hogyan tudnak a férjükkel is lefeküdni ebben a helyzetben.

2023. ápr. 14. 06:22
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%
Úgy, hogy a férjemmel egyáltalán nincs szex.
2023. ápr. 14. 08:01
 12/39 Ozmi válasza:
90%
Általában azért mennek félre az emberek, mert otthon nem kapják meg azt, amire vágynak. Ha fejben külön tudod választani az érzelmet meg a vágyat, működik a dolog. Plusz ott van még a hiúság meg a kíváncsiság.
2023. ápr. 14. 08:12
 13/39 anonim ***** válasza:
72%

Mire volna szükséged szexuális téren amit nem kapsz meg?

Nem ajánlatott akarok tenni, tényleg érdekel!

2023. ápr. 14. 08:48
 14/39 anonim ***** válasza:
94%
13# eddig egyetlen egy srácnak volt olyan a szex ami nekem is jó es tud orgaznusig izgalomig fokozni. Ő annyiban különbözik az összes többitől hogy érzéssel, ráérzéssel csinálja, mindenben megfelelő tempoban halad és fokozatosan, eljátszadozik a nővel szívesen és nagyon éli, és mindig eltalálja a megfelelő pontokat, mindog pont olyan a ritmus is ami nekem kell, mint aki olvas a női testben.(erre az egyetlen megcsal és lelép:D) Ez a ráérzés az egészre ez neki belülről jön, a jelleme maga az aki érzéssel szexel érzi hogyan jó a nőnek a női o.nci izgalni fokozatait is érzi, nem kell szólni irányitgatni aztán azon javitani módosítani, mint pl hány pasinak elmondtam azt is hogyan jo ha nyal, hogy ne ujjazzanak erővel, mégsem képesek rá én meg (nem fogok már térképet is adni egy női nemiszervhez), van aki még azt se érzi hogyan kell egyáltalán betenni a lyukba a f.rkát és nem tudom hány nő után is rá kell neki néha segíteni, valakinek meg az előjáték hogy orálozzon a nő, minden izgalom nélkül persze, aztán a pasi màr majdnem elmegy mikor a nő még ot tart, hogy mégcsak fel se izgult, lekorlátozódnak a mell fenék p.nci 3háronszögre is, hát en nem fogok könyörögni azért hogy cirogasson csókolgasson is pl a nyakam hasam és lentebb lassan, kiábrandító lehozó az is ha tanítósdit kéne játszanom egy felnőtt férfinek, az mellett ha rá is veszem magam akkor is képtelenek rá, MERT érezni kéne, nem tudni.
2023. ápr. 14. 09:32
 15/39 anonim ***** válasza:
87%

Kiegészítés:

Szerintem nem sok pasi van aki érzi amikor benne van a nőben hoy a nő izgalomban épp hol jár.

Az a srác érzi azt is hogy még nem sok az izgalom, aztán ahogy kezd a hüvely változni szűkülni jobban, az orgaznus közeli és távoli állapotot is, és a f.rka azzal párhuzamban lesz egyre keményebb is és fokozódik ő is teljesen párhuzamban a nővel.

Ez szerintem ezerbol egy.

A legtöbb pasi már attol is el tud menni ha csak beteszi a nőbe úgy hogy a nő kb még nem is érez nemi izgalmat se.

2023. ápr. 14. 09:38
 16/39 anonim ***** válasza:
81%

A női testet női nemi izgalom fokozatait érezni és tudni egy pasinak ilyen szinten olvasni egy női testben, az is lehet hogy erre csak születni lehet,ez nem csak tapasztalat tanulás kérdése hanem ráérezni a női testre.

Én meg nem keresem az ezerből az egyeket ugy hogy kipróbálok 999 pasit az is biztos.

2023. ápr. 14. 09:40
 17/39 anonim ***** válasza:
67%

És még egy kis anatómia.

A női hüvelybemenet hátrahajlik de állandóan úgy ujjaznak hogy felfelé a hugyhólyag felé.

Semmilyen szinten nem képesek semmire a psik legtöbbje. Én nem fogok még anatómiát is tanítani.

Nem jó hanyagolja az ujjazást és megvan oldva hogy ne kínozzon. Mert ha magyarázom is ismeremhogy akkor se fog menni.

[link]

A pasik javarésze él abban a hitben hogy a hüvely felfelé áll nyílegyenesen. És amikor a nő lovagol pl a nőt általában hátradőltik hogy úgy lovagoljon, ugy meg a hugyhólyagot nyomja csak a far.kuk

Könyvet írhatnék a pasikrol

2023. ápr. 14. 09:52
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

16 - "Én meg nem keresem az ezerből az egyeket ugy hogy kipróbálok 999 pasit az is biztos."

Pedig másképp nem megy!

Én is sokáig kerestem a "mesteremet", sok "művészt" ki kellett próbálnom, amíg megtaláltam azt, aki minden rezdülésemet úgy érzi, hogy kezelni is tudja - ez a szeretkezés, a többi dugás volt!

2023. ápr. 14. 10:00
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

18# de már volt egyetlen megcsalt lelépett.

Most akkor minek keressem azt az egyet akkor? Nem ér annyit.

2023. ápr. 14. 10:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. ápr. 14. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!