Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok hogy működik?
A szó jelentése szerint.
Szerelmes vagyok a barátomba aki nem az a nagyon kötődős tipus (én jobban szeretem mint forditva), néha flörtöl ami nekem fáj, nem hatja meg az se ha különalszunk néha, olyan kis önállo igy folyamatosan vagyok mellette szeretetéhes es tudja is azt hogy ő ebben hibás.
Igy a szerető a sok babusgatással, lelki törődéssel, barátsággal, kedvességgel, szeretgetéssel valamiféle pótlék.
Mondhatnám 2 pasi tesz csak ki egyet akkora igényem van lelki téren
A férjembe szerelmes vagyok. A szeretőbe nem. Az, hogy vágyom rá, vagy hogy összebújunk szex után, attól az vágy, jól eső érzés, de a szerelemtől távol áll.
Nyílván azért van ő, mert sok év után a szex nem működik. Ezt nem tudtuk megoldani. Ettől függetlenül minden másban tökéletes ember és társ. Nem fogom elhagyni.
Az pedig hogy utána hogy fekszem le a férjemmel? Olyan ritkák ezek az alkalmak, hogy igazából szóra sem érdemes, olyan mintha soha nem is lennénk együtt.
Le lehet pontozni nyugodtan, de ez az igazság.
Olyan tipusu a barátom aki szerintem bármikor lecserélne ha jön egy másik. Valojában el kéne engednem szerintem, de az meg nem megy.
1 voltam
4 es, teljesen megértelek, de mi lenne akkor ha mondjuk a szeretődbe lennél szerelmes és nem a férjedbe, de mondjuk gyerekek miatt nem robbantanál, vagy egyéb okok miatt? Akkor hogy tudnál lefeküdni a férjeddel ha mondjuk ő heti szinten akarná esetleg többször is. Én
Biztosan nem pontozlak le. Ez a nagybetűs élet ez van. Ez nem a tini romantika kategória.
#7es #4es vagyok.
Ha heti szinten akarna velem szexelni, nem lenne szeretőm, ilyen egyszerű.
Van gyerekünk, de csak egy gyerek nem tarthatna össze senkivel. Ha egyáltalán nem szeretném, akkor ez nem akadályozna meg a válásban.
6# Azért nem jók a szexben mert a pasik nem úgy csinálják ahogy kéne. Én ezt már elengedtem volt már sok szexpartnerem tudom a pasiknak mi a szex. És nem az ami a nőknek a szex. Ezt en már lesz.rom. azert is mert ha van is orgazmusom pasikkal, az se vmi nagy velük, hanem na végre elmentem én is, csoda. Ez nekem így nem jó.nem igénylem. A maszti sokkal jobb.
Amit kérdezel szeretőbe szerelmes lenni, hát nekem valahogy nem kéne olyan kaocsolatra, akit nem zavar hogy mással is k.félek mellette.
A férjem adja az érzelmi stabilitást, a családot, a felelősséget, míg a szeretőm a kalandot, a bohém életet, a szexuális tobzódást.
Mindkettőt szeretem(!), de ha választanom kéne, akkor a férjemet választanám.
Igazából én nagyon benne lennék, ha ezzel a két pasival élhetnék: akkor lenne hiánytalanul tökéletes az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!