Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vélemények az ilyen pasiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Több párhuzamos kapcsolatot szeret futtatni, van egy házas szeretője, egy nő, az mar több éve. Közben ismerkedett folyton es hajszolta szexet, az újabb es újabb kapcsolatokat, amelyek tartottak félévig, 2 évig, 5 évig. Közben lett egy új kapcsolata, velem, aki szingli voltam.

De tartotta a kapcsolatot a szeretővel is. Megtudtam, hogy az exeivel is írkalt es időnként meg veszekedett velük es békülés ajánlgatott nekik, hol veszekedett velük, amikor engem mar kitett a facebookjara, hogy barátnője vagyok. ( ő inszisztalt, hogy vállaljuk be egymast )

Közben a házas nő elvalt es most azzal is találkozik, es feltekeny ra, hogy ne ismerkedjen, es igenyt tart rá, szexel vele es nekem meg azt adja be, hogy kapcsolatunk van es szeret es meg ne csaljam.

Megtudtam a testvérétől, aki nekem mindezt elmondta, mert sajnál.

Mire való ezt a káoszt es katyvaszt kavarja? Mi lehet a fejében? Miert jó neki ez?

2023. márc. 13. 22:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo ez nem rolad szol, hogy te nem voltal eleg jo es majd talan Piri megfogja es vele szebben fog banni. Ez nem errol szol egy ilyen beteg embernel. Valtozast el lehet inditani benne, de az elkepeszto munka lenne a reszedrol, ugys a szembesitessel kezdve a felelossegrevonassal stb stb rengeteg serulessel es evek munkajaval ahol meg evekig garantaltan csalna teged. Ha egyaltalan a folyamat vegere kisse megvaltozna vagy felhagyna az eletevel, de az hihetetlen munka ami fugg toled es tole is. Mivel kiderult, hogy jelenleg is masokkal tartja a kapcsolatot es miutan elmondtad neki is tovabb ragaszkodik hozza szerintem semmi ertlme maradnod es pobalkoznod teriteni ot.

Az ilyen emberknek a parkapcsolat csak egy jatszma, altlaban ahhoz a nohoz ragaszkodik legjobban amelyiket a legregebb ota ismeri, minel ujabb trofea vagy annal tobb megalazast szenvedsz el es annal kevesbbre ertekel teged. Neki semmi megbánása nincs feled, nincs lelkiismerete, ha van is azt a fejeben atirja es ugy kepzeli o erkolcsos, huseges ferfi es valamivel megmagyarazza tettet valamint bagatelizalja is a vegletekig. Orkkoe tagadni fog mindent meg a biznyitekok fenyeben is, csak akkor kepes vlaamit bevallani ha mar kb a kapcsolat mulik rajta es a bizronsaga, de akkor is csak morzsakat hint el amit kesobb ugyanugy letagad es bagatelizal. Neki senki es semmi nem szamit nincsenek valos erzesei.

2023. márc. 16. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!