Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vélemények az ilyen pasiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Több párhuzamos kapcsolatot szeret futtatni, van egy házas szeretője, egy nő, az mar több éve. Közben ismerkedett folyton es hajszolta szexet, az újabb es újabb kapcsolatokat, amelyek tartottak félévig, 2 évig, 5 évig. Közben lett egy új kapcsolata, velem, aki szingli voltam.

De tartotta a kapcsolatot a szeretővel is. Megtudtam, hogy az exeivel is írkalt es időnként meg veszekedett velük es békülés ajánlgatott nekik, hol veszekedett velük, amikor engem mar kitett a facebookjara, hogy barátnője vagyok. ( ő inszisztalt, hogy vállaljuk be egymast )

Közben a házas nő elvalt es most azzal is találkozik, es feltekeny ra, hogy ne ismerkedjen, es igenyt tart rá, szexel vele es nekem meg azt adja be, hogy kapcsolatunk van es szeret es meg ne csaljam.

Megtudtam a testvérétől, aki nekem mindezt elmondta, mert sajnál.

Mire való ezt a káoszt es katyvaszt kavarja? Mi lehet a fejében? Miert jó neki ez?

2023. márc. 13. 22:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért hülyít, mert hülyének nézhet. Elhiszed neki, és szereted is ráadásul. Egy kamugép aki megszokta, hogy magyarázattal többre megy mint a tisztességgel. Annyi ilyennel szakítottam már. Tanulságnak jók, társnak nem. Fel kell nőni, akármennyire nyers évekig egyedül lenni utána. Megéri. Türelmesnek kell lenni.
2023. márc. 13. 23:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Vajon az elvalt nőhöz hűséges lesz? Az tudtommal miatta vált el
2023. márc. 13. 23:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem is meglett volna minden tulajdonságom ahhoz hogy h*lyére vegyek nőket. Sosem tettem. Beteg emberek az ilyenek, a gyerekkorában kell keresni a megoldást. Lelki defektje az anyjával való kapcsolatára utal. Azonnal ki kell kerülni a zónájából, egy ilyen ember nagyon mérgező hosszútávon. Önmagát kellene rendbe tennie először, ez nem a te dolgod lenne.

Amilyen gyorsan csak tudsz, lépj le, és ezt vedd nagyon komolyan!!!

Olyan helyen dolgozom.

2023. márc. 13. 23:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg meg kecsket is megba####ott de ha megse,akkor is jo esellyel a pali: nemi beteg. Es undorito.
2023. márc. 14. 00:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Nemi beteg a pasi egy retek koszos budos beteg.

RedFlag.

Nehogy elkapj tole valamit baasszus!!!

2023. márc. 14. 00:58
 16/21 anonim ***** válasza:

[link]

Nezd meg es ebbol megerted a ferget. Egyikotoket se szeret. Nincsenek erzdlmei. Nem kepes ra!

Tdljes konyv is van errol:

Mckenzie: Kezikonyv mergezo emberekhez

2023. márc. 14. 05:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Te még ott vagy??? Menj el onnan de gyorsan!
2023. márc. 14. 06:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne akard megérteni mert nincs rá semmi magyarázat.Ilyen selejt és kész.
2023. márc. 14. 16:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Ő egy önző, nárcisztikus ember, te pedig társfüggő vagy. ezért akarod őt megérteni, ahelyett, hogy levonnád a tanulságot, hogy bánt téged és nem szeret és inkább menekülnél a helyzetből és magaddal foglalkoznál.
2023. márc. 14. 17:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem megérteni akarom, hogy elfogadjam amit csinál, hanem a viselkedése erdekel, h miert nem tudtam megfogni
2023. márc. 14. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!