Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem érzéketlen?
Biztos, hogy volt ott halvány csík és nem csak elnézted?
Ha tényleg volt ott csík, akkor az lenne a legbiztosabb, ha elmennél orvoshoz.
Szerintem csinálj még egy tesztet biztonság kedvéért, főleg ha pozitív, menj orvoshoz!
Ha be is vetted esemény utánit, és megjön, előfordulhatnak kivételek.
Elhiszem rosszul esik srác érzéketlensége, egy bunkó volt.
Én nem hibáztatlak, a srác átvert, ill. lehet igaz is hogy elmúlt ''rózsaszín'' köd (melyik kapcsolatban nem), de arra nem az a megoldás hogy megcsaljuk másikat.
Ha nem jó kapcsolat, azon kell dolgozni, jó legyen, vagy ha már nem szeretem és a kapcsolaton se akarok javítani, jobb szakítani békében!
Sok pasi amúgy, nős/kapcsolatban lévő, ha igaz, vagy nem ezzel etet más lányokat, hogy a hivatalos partnerével már nem olyan jó, nem szereti, stb.
Azt az érzést kelti más lányokban, hogy ő már új partnert keres a meglévő mellett.
De ez csak ürügy és egyben csajozós duma, hogy naiv lányokat felszedjenek akik beveszik ''jajj szegény, boldogtalan a kapcsolatában''.
Ritkán van az tényleg kilép, legtöbb esetben pasi marad a partnerrel.
Ha nem szereti, miért? Kényelemből. Lusta váltani.
De kell neki változatosság.
Vagy még azért kötődik lelkileg, de úgy gondolja ha csak szexről van szó, de a többi lányhoz nem kötődik, akkor nem tekinti megcsalásnak.
És úgy is gondolja, ha a barátnője nem tudja akkor nem is fáj.
Sok pasi gondolkodik így.
Bocs ezt kell mondanom, neki csak szexre kellettél, de marad a barátnővel (bármi okból), nem érdekled, azt sem terhes vagy-e.
Különben nem így viselkedett volna.
Szerintem felejtsd el, attól tartok nem fog keresni, én valószínűnek tartom, nemcsak téged fektetett meg, hanem más lányokat is.
Legalább időben kiderült, milyen, később se számíthattál volna rá semmiben.
A barátnőjét ne irigyeld, se a többi lányt, ha képes volt megcsalni, téged egy alkalom után eldobni.
Amiatt aggódj, nem lehetsz-e terhes mégis ezek után, hogy bevettél esemény utánit.
Ha terhes vagy szólhatsz neki, helyedben behajtanám rajta gyerektartást.
(Az ő felelőssége is volt).
Akik a lányt hibáztatják, a pasi nem volt érzéketlen mikor megcsalta barátnőjét? Ha nem kezdeményez, nem is történt volna semmi.
A lány is hibás valamilyen szinten.
Remélhetőleg máskor óvatósabb lesz ha foglalt pasi próbálkozik nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!