Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez csak szerintem érzéketlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem érzéketlen?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön az egyik srác a baráti körből, vele szorosabb is a viszonyom, kettesben is szoktunk találkozni és vonzódom hozzá, viszont ezzel évekig nem kezdtem semmit, mert barátnője van. Azt mondta hogy nincs az a rózsaszín köd már köztük a barátnővel és nem teljesen megingathatatlan vele a kapcsolata a gyarlósága miatt, emellett néha elkezdett hozzám is közeledni. Először csak megérintett egy-két helyen, ez és múlt héten eljutottunk oda hogy lefeküdtünk, a pillanat hevében történt, de nagyon jó volt, ő azóta jelezte hogy szeretné még. Az aktus során kiszakadt az óvszer viszont és persze hogy nekem most késik be a mensim. Csináltam terhességi tesztet, amin volt egy alig látható 2. csík, nagyon megijedtem, bestresszeltem és ráírtam, ő mondta hogy majd később beszélünk erről de most hagyjam békén mert barátnőzik és nem akarja hogy a lány megtudjon bármit. A később kimerült abban hogy tegnapelőtt volt az eset és még ma sem írt. Nekem csak simán rosszul esik hogy ennyire nem érdekli mi van velem :( és hogy sokkal fontosabb neki hogy a barátnőjével hetyegjen minthogy gyereke lesz vagy sem :/ (egyébként azóta megjött, tehát nem lett nagy gond, csak a hozzáállása lepett meg)

2023. márc. 4. 12:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
73%
De amúgy tényleg, miért nem vettél be esemény utáni tablettát? Értem én, hogy szétkúrja az ember hormonháztartását, csakhogy egy terhesség húszszor jobban szétkúrja, az egyéb következményeiről nem is beszélve.
2023. márc. 4. 14:29
 22/37 anonim ***** válasza:
82%
1 hete feküdt le vele, nem mindegy miért volt olyan felelőtlen? Érzéketlen, gátlástalan és még hülye is 20-as hát nem látod? 😆
2023. márc. 4. 14:30
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak a terhessége 7. Hónapjáig menstruált velem. Menj dokihoz!
2023. márc. 4. 14:56
 24/37 A kérdező kommentje:
Honnan veszitek hogy nem vettem be eseményutánit?
2023. márc. 4. 15:01
 25/37 anonim ***** válasza:
37%
Akkor chill. Nem vagy terhes.
2023. márc. 4. 15:02
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Mikor vetted be? Mert nem mindegy.
2023. márc. 4. 15:05
 27/37 anonim ***** válasza:
84%
Mert sehol nem írtad és az ilyet általában oda szokták írni más nők.
2023. márc. 4. 15:10
 28/37 anonim ***** válasza:
71%

A barátnőm úgy lett terhes, hogy bevett esemény utanit. Ugyanakkor nem jött meg utána a menzesze, tovább fejlődött benne az embrió.

De mondom, ha megjött és előtte volt két csikod(akkor is számít, ha halvány), akkor simán lehet méhen kívüli terhességed is. De akkor ülj nyugodtan a seggeden, hátha elverzel…komolyan ez a legnagyobb bajod most, hogy egy hazug csaló pasi neked is hazudott?

2023. márc. 4. 15:25
 29/37 A kérdező kommentje:
Még utána ra 1 óráa vettem be
2023. márc. 4. 15:37
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de az a két csík csak úgy magától nem bőven szokott megjelenni...
2023. márc. 4. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!