Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem érzéketlen?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön az egyik srác a baráti körből, vele szorosabb is a viszonyom, kettesben is szoktunk találkozni és vonzódom hozzá, viszont ezzel évekig nem kezdtem semmit, mert barátnője van. Azt mondta hogy nincs az a rózsaszín köd már köztük a barátnővel és nem teljesen megingathatatlan vele a kapcsolata a gyarlósága miatt, emellett néha elkezdett hozzám is közeledni. Először csak megérintett egy-két helyen, ez és múlt héten eljutottunk oda hogy lefeküdtünk, a pillanat hevében történt, de nagyon jó volt, ő azóta jelezte hogy szeretné még. Az aktus során kiszakadt az óvszer viszont és persze hogy nekem most késik be a mensim. Csináltam terhességi tesztet, amin volt egy alig látható 2. csík, nagyon megijedtem, bestresszeltem és ráírtam, ő mondta hogy majd később beszélünk erről de most hagyjam békén mert barátnőzik és nem akarja hogy a lány megtudjon bármit. A később kimerült abban hogy tegnapelőtt volt az eset és még ma sem írt. Nekem csak simán rosszul esik hogy ennyire nem érdekli mi van velem :( és hogy sokkal fontosabb neki hogy a barátnőjével hetyegjen minthogy gyereke lesz vagy sem :/ (egyébként azóta megjött, tehát nem lett nagy gond, csak a hozzáállása lepett meg)2023. márc. 4. 12:29
21/37 anonim válasza:
De amúgy tényleg, miért nem vettél be esemény utáni tablettát? Értem én, hogy szétkúrja az ember hormonháztartását, csakhogy egy terhesség húszszor jobban szétkúrja, az egyéb következményeiről nem is beszélve.
22/37 anonim válasza:
1 hete feküdt le vele, nem mindegy miért volt olyan felelőtlen? Érzéketlen, gátlástalan és még hülye is 20-as hát nem látod? 😆
23/37 anonim válasza:
Anyukámnak a terhessége 7. Hónapjáig menstruált velem. Menj dokihoz!
24/37 A kérdező kommentje:
Honnan veszitek hogy nem vettem be eseményutánit?
2023. márc. 4. 15:01
26/37 anonim válasza:
Mikor vetted be? Mert nem mindegy.
27/37 anonim válasza:
Mert sehol nem írtad és az ilyet általában oda szokták írni más nők.
28/37 anonim válasza:
A barátnőm úgy lett terhes, hogy bevett esemény utanit. Ugyanakkor nem jött meg utána a menzesze, tovább fejlődött benne az embrió.
De mondom, ha megjött és előtte volt két csikod(akkor is számít, ha halvány), akkor simán lehet méhen kívüli terhességed is. De akkor ülj nyugodtan a seggeden, hátha elverzel…komolyan ez a legnagyobb bajod most, hogy egy hazug csaló pasi neked is hazudott?
29/37 A kérdező kommentje:
Még utána ra 1 óráa vettem be
2023. márc. 4. 15:37
30/37 anonim válasza:
Hát nem tudom, de az a két csík csak úgy magától nem bőven szokott megjelenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!