Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez csak szerintem érzéketlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem érzéketlen?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön az egyik srác a baráti körből, vele szorosabb is a viszonyom, kettesben is szoktunk találkozni és vonzódom hozzá, viszont ezzel évekig nem kezdtem semmit, mert barátnője van. Azt mondta hogy nincs az a rózsaszín köd már köztük a barátnővel és nem teljesen megingathatatlan vele a kapcsolata a gyarlósága miatt, emellett néha elkezdett hozzám is közeledni. Először csak megérintett egy-két helyen, ez és múlt héten eljutottunk oda hogy lefeküdtünk, a pillanat hevében történt, de nagyon jó volt, ő azóta jelezte hogy szeretné még. Az aktus során kiszakadt az óvszer viszont és persze hogy nekem most késik be a mensim. Csináltam terhességi tesztet, amin volt egy alig látható 2. csík, nagyon megijedtem, bestresszeltem és ráírtam, ő mondta hogy majd később beszélünk erről de most hagyjam békén mert barátnőzik és nem akarja hogy a lány megtudjon bármit. A később kimerült abban hogy tegnapelőtt volt az eset és még ma sem írt. Nekem csak simán rosszul esik hogy ennyire nem érdekli mi van velem :( és hogy sokkal fontosabb neki hogy a barátnőjével hetyegjen minthogy gyereke lesz vagy sem :/ (egyébként azóta megjött, tehát nem lett nagy gond, csak a hozzáállása lepett meg)

2023. márc. 4. 12:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
77%

Attól, hogy megjott még lehetsz terhes, úgyhogy ha elmulik menj el dokihoz, két világos csík mégha csak halványan is nem jön elő a semmiből...

" A hCG az egyik legfontosabb hormon a terhesség korai szakaszában. Ez a hormon az oka, hogy a teszt pozitív lett." - Google.

Tulajdonképpen ha terhes vagy, akkor gondolkodhatsz abortuszon, vagy a gyereknevelésen lehet egyedül. Mert hogy nem érdekli az, hogy terhes vagy-e nekem úgy tűnik, hogy a pici sem érdekli.

(A barátnőjének boríts ha megakarod tartani, ő meg ha szarik rátok, akkor fizesse a gyerektartást és amivel a kisbaba jár.)

2023. márc. 4. 12:36
 2/37 anonim ***** válasza:
92%
Hát lehet én vagyok a hülye, de nem igazán értem, hogy mi ebben a meglepő? Az van, hogy nem kell mindig beszopni az ilyen dumákat kérdező, hogy letudjon fektetni. Ha lefeküdtél vele így is, akkor nincsen min csodálkozni.
2023. márc. 4. 12:37
 3/37 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem vettél be esemény utánit??? Jesszus...
2023. márc. 4. 12:38
 4/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom amúgy, hogy mégis mire alapozod az erkölcsi felsőbbrendűséged, kérdező... A csávó egy sutyerák, de te is az vagy. Jól egymásra találtatok.
2023. márc. 4. 12:39
 5/37 anonim ***** válasza:
95%

"Ez csak szerintem érzéketlen?"

Az nem érzéketlen, hogy olyannal b*szatod magad, akinek baratnője van?

"Azt mondta hogy nincs az a rózsaszín köd már köztük a barátnővel"

És az azzal egyenlő, hogy fogadni kell a közeledését?

Az egy dolog, hogy egy jellemtelen, hogy így közeledett feléd, de te meg fogadtad.

Meg kellett fizetni a tanulópénzt. Okkulj belőle.

2023. márc. 4. 12:50
 6/37 anonim ***** válasza:
94%

Nem gondolom érzéketlennek, mert ezt előre lehetett sejteni. Az a pasi, aki képes megcsalni a barátnőjét, attól semmit se kell várni, mert gerince nincs. Az meg, hogy azt mondta, hogy elmúlt a rózsaszín köd az nem feltétlen jelenti azt, hogy megszünt szeretni a barátnőjét.

Gondolom te reménykedtél benne, hogy összejöttök meg ilyenek, de azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok. Max akkor, ha a barátnője megtudja ezt és kiadja az útját, aztán hozzád megy vigasztalásra, te meg leszel olyan hülye, hogy bele is mész.

Amúgy én sem értem, hogy ha kiszakadt a gumi, akkor miért nem mentél eseményutánit intézni. Lazán bevállaltál volna egy abortuszt inkább vagy megszülted volna a gyereket 1 alkalmas szexből?

2023. márc. 4. 13:04
 7/37 anonim ***** válasza:
94%
Legalább gyorsan kiderült, hogy mennyit érsz neki.
2023. márc. 4. 13:08
 8/37 BohócKolbász ***** válasza:
68%

Tudod nem értem miért kell egy olyan pasival kezdeni akinek párja van. Téged nem érdekel mások kapcsolata, akit akarsz megkapsz mert egy tiszteletlen szemtelen p... vagy. Téged miért zavar az hogy nem keres? Kije vagy te neki? Megqrt mert meg akart. Majd ha újra dughatnékja van megkeres. Addig a barátnőjét qrja. A játéka vagy neki. De úgy néz ki, hogy aki szerető annak sosem esik le a valódi szerepe, mindig többet lát bele a fizikai valóságnál. Röviden tömören: te egy ribi vagy, a legolcsóbb legmocskosabb fajtából. A pasika egy vernivaló kis f...

Az egyetlen ember aki áldozat az a nő. Aki még azt hiszi hogy akit ismer az valójában is olyan amilyennek mutatja magát.

Nem lehet hogy te vagy érzéketlen? Nem lehet hogy neked kellene több eszednek lenni kisanyám? Semmihez sincs jogod ebben a viszonyban gumibaba. :D Te nem félsz hogy téged is egy hozzád hasonló fickó átver egy olyan emberrel (nem nővel, az ilyen nem az) mint te?

2023. márc. 4. 13:18
 9/37 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy én megengedőbb vagyok... Szerintem első sorban a párkapcsolatban levő fél kötelessége a hűség, ettől függetlenül felfoghatatlan, hogy mit vársz. Én nem vetek rád követ, amiért lefeküdtél a sráccal. Nem a te felelősséged fenntartani a párkapcsolatukban a monogámiát, de azért nem muszáj hülyének lenni ám.
2023. márc. 4. 13:21
 10/37 anonim ***** válasza:
78%
Hát én az ilyen embereket mint te kérdező nem tudom sajnálni.
2023. márc. 4. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!