Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem érzéketlen?
Attól, hogy megjott még lehetsz terhes, úgyhogy ha elmulik menj el dokihoz, két világos csík mégha csak halványan is nem jön elő a semmiből...
" A hCG az egyik legfontosabb hormon a terhesség korai szakaszában. Ez a hormon az oka, hogy a teszt pozitív lett." - Google.
Tulajdonképpen ha terhes vagy, akkor gondolkodhatsz abortuszon, vagy a gyereknevelésen lehet egyedül. Mert hogy nem érdekli az, hogy terhes vagy-e nekem úgy tűnik, hogy a pici sem érdekli.
(A barátnőjének boríts ha megakarod tartani, ő meg ha szarik rátok, akkor fizesse a gyerektartást és amivel a kisbaba jár.)
"Ez csak szerintem érzéketlen?"
Az nem érzéketlen, hogy olyannal b*szatod magad, akinek baratnője van?
"Azt mondta hogy nincs az a rózsaszín köd már köztük a barátnővel"
És az azzal egyenlő, hogy fogadni kell a közeledését?
Az egy dolog, hogy egy jellemtelen, hogy így közeledett feléd, de te meg fogadtad.
Meg kellett fizetni a tanulópénzt. Okkulj belőle.
Nem gondolom érzéketlennek, mert ezt előre lehetett sejteni. Az a pasi, aki képes megcsalni a barátnőjét, attól semmit se kell várni, mert gerince nincs. Az meg, hogy azt mondta, hogy elmúlt a rózsaszín köd az nem feltétlen jelenti azt, hogy megszünt szeretni a barátnőjét.
Gondolom te reménykedtél benne, hogy összejöttök meg ilyenek, de azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok. Max akkor, ha a barátnője megtudja ezt és kiadja az útját, aztán hozzád megy vigasztalásra, te meg leszel olyan hülye, hogy bele is mész.
Amúgy én sem értem, hogy ha kiszakadt a gumi, akkor miért nem mentél eseményutánit intézni. Lazán bevállaltál volna egy abortuszt inkább vagy megszülted volna a gyereket 1 alkalmas szexből?
Tudod nem értem miért kell egy olyan pasival kezdeni akinek párja van. Téged nem érdekel mások kapcsolata, akit akarsz megkapsz mert egy tiszteletlen szemtelen p... vagy. Téged miért zavar az hogy nem keres? Kije vagy te neki? Megqrt mert meg akart. Majd ha újra dughatnékja van megkeres. Addig a barátnőjét qrja. A játéka vagy neki. De úgy néz ki, hogy aki szerető annak sosem esik le a valódi szerepe, mindig többet lát bele a fizikai valóságnál. Röviden tömören: te egy ribi vagy, a legolcsóbb legmocskosabb fajtából. A pasika egy vernivaló kis f...
Az egyetlen ember aki áldozat az a nő. Aki még azt hiszi hogy akit ismer az valójában is olyan amilyennek mutatja magát.
Nem lehet hogy te vagy érzéketlen? Nem lehet hogy neked kellene több eszednek lenni kisanyám? Semmihez sincs jogod ebben a viszonyban gumibaba. :D Te nem félsz hogy téged is egy hozzád hasonló fickó átver egy olyan emberrel (nem nővel, az ilyen nem az) mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!