Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értitek meg azt a nőt, aki megcsalás miatti fájdalmában, meg szeretné ölni a partnerét?
Tehat fantáziál erről, es arra gondol, hogy akkor többet nem tudna a pasija megcsalni es ez megnyugtatná
Habar beteg dolog es nem fogja megtenni, de fantáziál erről....
Pasi nem akar szakítani, azért is nehéz
Hát én fantáziáltam.
Mert egy halom nővel összefeküdt,nekem meg tette a szépet.
Egy csomószor elképzeltem megölöm,hogy szétlövöm, mert akkora fájdalmat okozott..
Persze sose tenném meg,de igenis jó volt eljátszani a gondolattal.
Remélem egyszer valaki majd helyettem megteszi, bármilyen gonosz dolog is erre gondolni..
Nem újkeletű a dolog, sértettség, átvert érzés, fájdalom, düh...düh 140%, bosszú 230%, felfokozott érzelmi állapot 380%...nem csoda, hogy az emberben ilyen fantáziák vannak. Általában ezek normálisnak mondhatóak, amikor az ember ilyeneket érez egy megcsalás után, ez addig szép és jó míg a fantázia síkján maradnak, akkor van probléma ha meg is teszi a sértett fél azokat, amiket fantáziál ilyenkor.
Bennem is hasonló érzelmek kavarogtak, sajnos ez ilyen....
Valahogy a megcsalás az egy olyan tett, ahol a másikat a szószoros értelemben megingatjuk saját emberi mivoltában, és azért különösen más a megcsalás mint kb minden más a párunk ellen elkövetett rossz tettek közül, mert ezzel gyönyörűen alá ássuk az emberekbe vetett hitét. Hogyan várhatjuk el egy megcsalt féltől, hogy a következő kapcsolatában bízzon a párjában, hogyan?? Sehogy, mert a bizalom nem csak a hűtlen fél felé bomlik darabokra, hanem minden emberre rahúzza az akit megcsaltak.
Ha választani lehetett volna, akkor inkább fogadott volna fel 5-6 kemény legényt, és vertek volna péppé, vagy....anyagilag, vagy nem is tudom, tehetett volna velem bármit, tényleg bármit, mondta volna, hogy kicsi a farkad, nem tudsz kielégíteni, vagy, hogy csúnya vagy, undorító vagy, vagy bármi mást....de ehelyett ő megcsalt és most nem tudom, hogy a kbszott krva életbe bízzak meg ezekutan a nőkben...hogy?
Vicc az egész...
Szerintem nem beteg dolog, az a lényeg, hogy ne tedd meg!
A megcsalás igenis fájdalmas dolog, ráadásul téged még hülyének is néznek.
Viszont szerintem neked az fáj a legjobban, hogy te nem tiszteled saját magad. Ha lenne önbecsülésed, már rég egyedül lennél. Egy f*sz nem ér ennyit.:)
Szerintem inkább:
A, vegyél egy boxzsákot+boxkesztyűt otthonra, cipő-zokni le, és üsd/rúgd szét a zsákot, vezesd le így az idegességet;
B, Menj el, tanulj meg MMA-zni, karatézni.
Jobban jársz.
Vagy ne csalja meg a párját a nő, vagy szakítson, váljon és akkor nem kell megölnie senkit.
...ja hogy nem így értetted
#48 sosem késő.
Mi köze ennek a fűhöz? Sosem füveztem, de ennyit még én is tudok, hogy a hatása nem ilyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!