Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire értitek meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értitek meg azt a nőt, aki megcsalás miatti fájdalmában, meg szeretné ölni a partnerét?

Figyelt kérdés

Tehat fantáziál erről, es arra gondol, hogy akkor többet nem tudna a pasija megcsalni es ez megnyugtatná

Habar beteg dolog es nem fogja megtenni, de fantáziál erről....

Pasi nem akar szakítani, azért is nehéz

2023. febr. 27. 22:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy nem fogod megtenni, csak fantáziálsz. Én ezt megértem, van olyan amikor az ember azt érzi, hogy dögölne meg a másik. Viszont nincs olyan, hogy nem akar szakítani, ezt a részét nem értem. Ha te szakítani akarsz, akkor szakítasz.
2023. febr. 28. 06:23
 42/53 anonim ***** válasza:
26%

Hát én fantáziáltam.

Mert egy halom nővel összefeküdt,nekem meg tette a szépet.

Egy csomószor elképzeltem megölöm,hogy szétlövöm, mert akkora fájdalmat okozott..

Persze sose tenném meg,de igenis jó volt eljátszani a gondolattal.

Remélem egyszer valaki majd helyettem megteszi, bármilyen gonosz dolog is erre gondolni..

2023. febr. 28. 08:30
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Tehát csal a pasid, de te továbbra is vele vagy csak arról fantáziálsz, hogy megölöd? Miért vagy vele, könyörgöm? Saját magadat kínzod ezzel. Ilyen esetben az egyetlen "bosszú" az, ha tovább állsz és soha többé nem keresed, éled tovább az életed. Saját magadat hergeled, teszed tönkre az életed. Amúgy nagyon szarok ám a magyar börtönök, saját magadon állnál csak bosszút vele. Gondold majd ebbe is bele a fantáziálásodkor.
2023. febr. 28. 09:17
 44/53 anonim ***** válasza:
8%

Nem újkeletű a dolog, sértettség, átvert érzés, fájdalom, düh...düh 140%, bosszú 230%, felfokozott érzelmi állapot 380%...nem csoda, hogy az emberben ilyen fantáziák vannak. Általában ezek normálisnak mondhatóak, amikor az ember ilyeneket érez egy megcsalás után, ez addig szép és jó míg a fantázia síkján maradnak, akkor van probléma ha meg is teszi a sértett fél azokat, amiket fantáziál ilyenkor.

Bennem is hasonló érzelmek kavarogtak, sajnos ez ilyen....

Valahogy a megcsalás az egy olyan tett, ahol a másikat a szószoros értelemben megingatjuk saját emberi mivoltában, és azért különösen más a megcsalás mint kb minden más a párunk ellen elkövetett rossz tettek közül, mert ezzel gyönyörűen alá ássuk az emberekbe vetett hitét. Hogyan várhatjuk el egy megcsalt féltől, hogy a következő kapcsolatában bízzon a párjában, hogyan?? Sehogy, mert a bizalom nem csak a hűtlen fél felé bomlik darabokra, hanem minden emberre rahúzza az akit megcsaltak.

Ha választani lehetett volna, akkor inkább fogadott volna fel 5-6 kemény legényt, és vertek volna péppé, vagy....anyagilag, vagy nem is tudom, tehetett volna velem bármit, tényleg bármit, mondta volna, hogy kicsi a farkad, nem tudsz kielégíteni, vagy, hogy csúnya vagy, undorító vagy, vagy bármi mást....de ehelyett ő megcsalt és most nem tudom, hogy a kbszott krva életbe bízzak meg ezekutan a nőkben...hogy?

Vicc az egész...

2023. febr. 28. 10:53
 45/53 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem nem beteg dolog, az a lényeg, hogy ne tedd meg!

A megcsalás igenis fájdalmas dolog, ráadásul téged még hülyének is néznek.

Viszont szerintem neked az fáj a legjobban, hogy te nem tiszteled saját magad. Ha lenne önbecsülésed, már rég egyedül lennél. Egy f*sz nem ér ennyit.:)

2023. febr. 28. 11:03
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább:

A, vegyél egy boxzsákot+boxkesztyűt otthonra, cipő-zokni le, és üsd/rúgd szét a zsákot, vezesd le így az idegességet;

B, Menj el, tanulj meg MMA-zni, karatézni.

Jobban jársz.

2023. febr. 28. 19:11
 47/53 anonim ***** válasza:
75%

Vagy ne csalja meg a párját a nő, vagy szakítson, váljon és akkor nem kell megölnie senkit.

...ja hogy nem így értetted

2023. febr. 28. 22:43
 48/53 A kérdező kommentje:
47 es , füvezz kevesebbet . En nem csaltam meg senkit
2023. márc. 1. 17:03
 49/53 anonim ***** válasza:
94%

#48 sosem késő.

Mi köze ennek a fűhöz? Sosem füveztem, de ennyit még én is tudok, hogy a hatása nem ilyen ;)

2023. márc. 3. 23:24
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom.. Amikor én voltam hasonló helyzetben egyből kib%sztam mint macskát... És ennyi. Több az önbecsülésem annál, hogy ilyenekre gondoljak. Mint valami megszállott... Nem értékeled magad annyira, hogy megerdemled a boldogságot? Tovább kell lépni, és nyitni más felé nem az exen rágódni, hogy mit tennel... Mint egy őrült.. Mondjuk várjál neked nem is ex, hanem vele vagy és tursz.Ebben a történetben te vagy a nevetséges, hogy nincs annyi tartásod, hogy kihajitsd.
2023. márc. 4. 09:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!