Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire értitek meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értitek meg azt a nőt, aki megcsalás miatti fájdalmában, meg szeretné ölni a partnerét?

Figyelt kérdés

Tehat fantáziál erről, es arra gondol, hogy akkor többet nem tudna a pasija megcsalni es ez megnyugtatná

Habar beteg dolog es nem fogja megtenni, de fantáziál erről....

Pasi nem akar szakítani, azért is nehéz

2023. febr. 27. 22:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
30%
Sokan cseszegetik itt a kérdezőt, de vannak, akik azzal adják ki a gőzt, hogy mondanak mindenféle durvaságokat. Szóval én azt mondom, inkább mérgelődj magadban, kérdező, írjál le (mondjál ki) csúnya bántalmazásokat, hogy kalapáccsal szétvernéd a párod fejét és hasonlók, minthogy ténylegesen meg is tedd ezeket.
2023. febr. 27. 23:23
 32/53 anonim ***** válasza:
75%
Hát, szerintem legalábbis az én szememben az a több, aki képes emelt fővel tovább állni. Aki bosszút forralt, és keresi, hol szűrőn ki a másikkal, az egy fokkal sem különb. Sőt azt mondom nem véletlen, hogy elhagyta megcsaltak. Valószínűleg különb a hölgy, akivel lelepett az "úriember" ezért vernyakolsz, különben csak szannad.. Gyógyulást kívánok mindenesetre.
2023. febr. 27. 23:25
 33/53 anonim ***** válasza:
82%
Arról fantáziálsz a nagy hisztériádban, amiről akarsz, de ehhez minek közönség?
2023. febr. 27. 23:27
 34/53 anonim ***** válasza:
70%
Ha még nem akar szakítani, akkor mi a szart rugózol.!?..Ha meg nem tetszik akkor dobd ki. Te tiszta dilis vagy.
2023. febr. 27. 23:31
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
9 a megcsalás nem bűntett a btk szerint
2023. febr. 28. 00:02
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
A saját koponyádon is nyugodtan kisérletezhetsz, majd mondd el mire jutottál. Először próbáld meg a pszichiátriát, aztán a kalapácsot.
2023. febr. 28. 00:04
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Megértem abból a szempontból, hogy nincs gondolatrendőrség - mindenki arról fantáziál, amiről akar.

Viszont az amiket te ide írkálsz, azok nagyon nem egy egészséges elmére vallanak, szóval mint ahogy már írták: irány a pszichológus.

2023. febr. 28. 03:13
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Ki a faszt érdekel, hogy a pasi mit akar? A szakításhoz nem kell két ember beleegyezése, elég ha én azt mondom, hogy lehet takarodni a bús picsába és a másiknak nincs más választása.

Nem öldökölni kell, hanem nővé érni a büdös rongy szintjéről

2023. febr. 28. 03:39
 39/53 anonim ***** válasza:
81%
Másrészt meg ugyan hogy lenne képes gyilkosságra egy olyan szánalmas gyenge szar, akinek még ahhoz sincs elég vér a pucájában, hogy kilépjen egy kapcsolatból emelt fővel? Ne vicceljünk már.
2023. febr. 28. 03:40
 40/53 anonim ***** válasza:
79%

Értelmetlen, ahogy elragadnak az indulataid.

Nekem is lenne okom féltékenykedni, amiért a párom egy női "barát"-tal közösen eljár néha programokra.

Sőt előfordult, hogy nem igazán örültem neki, amiért a "másik barátnő" haldokló anyukájára vigyáz. (Idősebb korosztály vagyunk.)

A bizalom nálunk sem teljes, de mostanában kezdek rájönni, hogy neki milyen prioritások a legeslegfontosabbak az életében. Mi a "szeretet"-nyelve, stb.

De próbálok arra gondolni, ha el is kell valamiképpen engednem, akkor a Gondviselés majd megajándékoz Valaki Mással.

Eddig még mindig jobb és jobb embert kaptam az előzőnél. Ne ragaszkodj a saját bosszúvágyadhoz, mert ellened fog fordulni!

2023. febr. 28. 04:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!