Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értitek meg azt a nőt, aki megcsalás miatti fájdalmában, meg szeretné ölni a partnerét?
Tehat fantáziál erről, es arra gondol, hogy akkor többet nem tudna a pasija megcsalni es ez megnyugtatná
Habar beteg dolog es nem fogja megtenni, de fantáziál erről....
Pasi nem akar szakítani, azért is nehéz
160. § (1) Aki mást megöl, bűntett: 5-15 év.
(2) 10-20 év/életfogytig:
a) előre kitervelten,
b) nyereségvágyból,
c) aljas indokból vagy célból,
d) különös kegyetlenséggel,
e) hivatalos személy vagy külföldi hivatalos személy sérelmére, hivatalos eljárása alatt, illetve emiatt, közfeladatot ellátó személy sérelmére, e feladatának teljesítése során, továbbá a hivatalos, a külföldi hivatalos vagy a közfeladatot ellátó személy támogatására vagy védelmére kelt személy sérelmére,
f) több ember sérelmére,
g) több ember életét veszélyeztetve,
h) különös visszaesőként,
i) 14. életévét be nem töltött személy sérelmére,
j) védekezésre képtelen személy sérelmére vagy
k) a bcs. elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére.
(3) Előkészület: 1-5 év.
Semennyire. Engem csalt meg az exem, mégsem gondoltam ilyesmire, pedig én vagyok a férfi. Akik aztán vérmes, nőgyűlölő, agresszív vadállatok, nemde?
Nos, megcsaláskor bár rosszul éreztem magam, mégis bennem volt, hogy én tehetek róla, mert nem volt szex otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!