Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ejakulációs probléma megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ejakulációs probléma megcsalás közben az lehet pszichológiai?

Figyelt kérdés
27f vagyok, egy elég dögös nő rám mozdult, de kiderült h férjezett és valamelyik nap kb 30 perc +ig szexeltünk, ő meg kérdezgette h nem mentem e még el... Gumit használtunk, de sehogy se sikerült elmenni. :/ amúgy ha rá gondolok, kb 3 perc alatt sikerült, csak éles helyzetben nem.
2023. febr. 26. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Még arra sem vagy jó, amire használna, hímringyó
2023. febr. 27. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

A gumi nagyon lehangoló. De egyébkent én is tovább bírtam mint a nők többsége.

És ha a végén gumi nélkül rendezne le kézzel/szájjal? Úgy sem menne?

2023. febr. 27. 01:09
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
1. Langyika ne itt mergelodj.
2023. febr. 27. 03:00
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
3, Legnagyobb sértés, ha azt gondolod, hogy férfi vagyok.
2023. febr. 27. 04:44
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
22 vagyok, tehát ez sem jött össze, nagyon szarul állsz.
2023. febr. 27. 08:23
 6/8 A kérdező kommentje:

jó 2 alkalmoból 1x fordult ez elő, a másik a kézzel történt :D csak elgondolkodtam rajta, h mitől van ez :D

Amúgy meg szar, bantálmazó kapcsolatban van, de tudom, h én vagyok a bűnös.

2023. febr. 27. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Elképesztően szomorú az összes válaszodban az a rengeteg gyűlölet, frusztráció és keserűség.

Ahány válaszodat látom valahol, mindig teljesen le van pontozva, soha senki nem ért veled egyet.

Valószínű borzalmas életed van, tele elutasítással és senkid nincs, aki szeretne, és ezek után vegyem magamra, amiket te nekem írsz?

Dehogyis nyuszifül, nem is menne.

2023. febr. 27. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Jaja, ismerem már ezt, amikor valaki előadja, mennyire nem érdekli a másik mondanivalója, meg kiröhögi, közben otthon ül 220-as vérnyomással, remegő kézzel, izzadt homlokkal.

Áltasd magad, te szerencsétlen...

2023. febr. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!