Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a nagyobb vitáink alkalmával félrelép, majd utána megbánja. Mi áll ennek a viselkedésnek a hátterében?
Ez azért nagyon meredek, egy alkalmi szexet nem ennyire egyszerű összehozni, hogy random vita után másnap valakit összeszed. Gondolom állandó partnere(i) van(nak) erre, és nem is biztos, csak ilyenkor van vele.
Megváltozni nem fog, hiszen te úgyis nagyon szereted, és nem szakítasz vele, úgyhogy bőven belefér!
Úgy gondolja, rossz voltál, ezért megbüntet. Aztán azért kér bocsánatot, hogy ne hagyd el. Nincs mögötte megbánás.
Ez egy személyiségzavar, sima bántalmazás + cezarománia.
Arra nem gondoltál még, hogy direkt provokál vitát? Te meg elfogadod indoknak, hogy ilyen jogosan kúr félre. Meg is oldódott a vita kiváltó oka? Segít ez a viselkedés egyben tartani a kapcsolatot? Ennyire élvezed, amikor utána könyörög, hogy ne hagyd el?
Úgy viselkedtek, mint két 12 éves. Véletlenül se oldjátok meg a problémát, pláne nem beszélgetéssel! Ha neked ez így jó, akkor sok boldogságot!
A te gyenge szar jellemed.
Ne félj, velem nem csinálná ezt meg, hamar megtanulná, hogy a tetteinek következménye van, amint az első félrekúrás után szedhetné a sátorfáját.
Az ilyen büdös rongyok miatt nézik le a nőket, mint a fajtád.
Nincs olyan vita, amiért elnéznék egy megcsalást!
Egyszer még esetleg elnézhető, na de 3x..ez azért van, mert te hagyod.
Miért a párod ha folyton meg csal?
Szerintetem érzelmileg éretlen, és ezzel akar téged büntetni hogy oda dobálja magát bárkinek csak mert te nem érdemled őt meg.
De ezzel magadat alázod ha egy ilyen nő mellett maradsz.
Ez ismerős nálam is. Korábbi kapcsolatban ha úgy érezte hogy megsértették, mintegy kvázi szakításnak vette és az Neki nem volt megcsalás így. Velem úgy viselkedik hogy nem mondta el ami a lelkét nyomja, amiben hibáztam és rosszul esett neki hanem elment vigasztalódni mert "megsértettem". Fájdalmat akart okozni de a miértet nem fedte fel...
Rettentően szeretem és nem tudok, nem tudtam mit kezdeni ezzel csak elfojtani magamban, bezárni a többi fájdalom mellé és szép lassan emészt fel a dolog mert én másra nézni se tudok még mindig így egy év kapcsolat után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!