Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom a nagyobb vitáink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a nagyobb vitáink alkalmával félrelép, majd utána megbánja. Mi áll ennek a viselkedésnek a hátterében?

Figyelt kérdés
Eddig 3-szor fordult elő, hogy a párom félrelépett (alkalmi szex) ha kicsit jobban összevesztünk (pl. 2 napig tartó vita), de szó sem volt szakításról, legalábbis kimondva biztosan nem. Utána mindig bevallotta, megbánta a dolgot, mégis kezdem úgy érezni, hogy hosszútávon így ennek nincs jövője, de nagyon szeretem őt. Szerintetek meg tud változni, mi áll egy ilyen viselkedés hátterében?

2022. júl. 14. 00:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem úgy történnek a dolgok, hogy a párod gondolkodik azon, hogy félrelépjen-e. Ezután jön az, hogy kiprovokál egy vitát. Mivel vitáztok ő úgy érzi, hogy joga van félrelépnie ha veled nem tud szót érteni. Aztán megteszi azzal a pasival aki már próbálta megkörnyékezni. Az aktus után azt a következtetést vonja le, hogy te jobb vagy és ezért bánja meg.

Aztán kezdődik az egész elölről. Én is voltam ilyen helyzetben, tudom miről van szó. Persze nálam is volt jobb, akkor már nem bánta meg és szakított.

2022. júl. 14. 08:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2022. júl. 14. 08:33
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Miert baj ha szexel masokkal is? Miert kell eroltetni ezt a monogam kacatot?
2022. júl. 14. 08:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Dobd már ki. Te jó ég. Legyen már eszed és tartásod!!! Nálam az első ilyen után repült volna. Az emeleti lakásból az ablakon át vágtam volna ki minden cuccát.

25N

2022. júl. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!