Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? Tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Tényleg ennyire nem vagyok értékes, megbecsülhető?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit várok. Talán pár megértő szót.

35+ nő vagyok, párom 47.

Több, mint 10 éve együtt. Rózsaszín köd, vakság a részemről...sajnos.

Évek óta tartó ígéretek tömkelege (házasság, gyerek)

Mikor jöttek részemről a kérdések mikor, jöttek a kifogások. A szokásos majd jövőre, a körülmények.

Majd 10 év után megcsalt. Állítólag nem akar (2*), bűntudata van, sose többé, nem tudja miért. (A csajtól nem akart semmit, az biztos)

Helyrehozza csak adjak egy esélyt.

Megadtam. 2 hét múlva lebukott, hogy a csajjal még írogat, mert nem akarja megbántani és majd abbahagyja (a csaj 45+, kétségbeesett párkereső, nagyon nem szép)

Aztán kiderült, hogy tavaly óta fenn van viszony kereső oldalon.

Na itt tartunk jelenleg...

Nem akart megcsalni, mégis viszonyt keresett.

Már értem, hogy 10+ évig csak hitegetett, sose akar elvenni, sose akart gyereket. Lelkileg teljesen tönkretett a hazudozásaival. Már abban sem vagyok biztos, hogy tényleg bűntudata van, bár tényleg igyekezett, és azt láttam rajta. Szerintem csak azért mert lebukott.

Újabb esély kérés

Nekem pedig a lelkem összeomlása, hogy nem érek semmit, oda a fiatalságom, az emberekbe vetett hitem, minden álmom, vágyam, csak egy manipuláció volt. Mert ő sosem hagy el, mert nem fogja újrakezdeni az életét, én viszont ennyit érek. Egy nárcisztikus ember szolgálatát.

35+ nőként ekkora csalódással, kihasználással vajon hogyan tudnám újrakezdeni?

Szerettem volna ha nekem is megadatik, ami másnak, és évekig ebben a hitben is voltam hagyva

Találok ennyi idősen olyan párt, aki nem csak hiteget?

Párom többször a fejemhez vágta már, hogy kifutottam az időből.

Már értem miért...mert ő ezt szerette volna, mert neki így kényelmes

2023. febr. 6. 11:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Nem találsz. Mert a többi pasi sem jobb. Sajnos ez van.
2023. febr. 6. 11:14
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
25 éves korod előtt mit csináltál?
2023. febr. 6. 11:25
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Dobd ki.

Miért ne találhatnál normálisabb párt?

AMúgy már az első megcsalásnál és ígérgetéseknél elcseszted.

2023. febr. 6. 11:31
 4/19 A kérdező kommentje:
20 évesen összejöttem egy velem egykorú sráccal. 25 éves koromig vele voltam. Ő még nagyon gyerek volt. Ekkor talált meg a jelenlegi párom, hogy részéről szerelem első látásra. Ekkor megbeszéltük, hogy folytassuk külön mert ő élni akar. (Nem csaltam meg és békében váltunk el, mai napig jóban vagyunk) Akkor igent mondtam és azóta együtt vagyunk
2023. febr. 6. 11:40
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
A viszony oldalon sajnos rengeteg és csak házas ffi van, Van olyan, aki már sok-sok éve. Én régen voltam fent, már leszedtem magam, de tudom, hogy ott sajnos ez van. Amúgy szerintem nem kell feladni, még csak 35 vagy, az nem a világ. Én 41 vagyok, de pozitívan állok a dolgokhoz. Próbáld meg te is, bár az észt könnyű osztani, biztos nehéz lesz még egy ideig, de túl fogod élni.
2023. febr. 6. 11:43
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Szexpartner kereső oldalakon, még ha azt is állítja bárki, nem beszélgetni regisztrál az illető.

Más kérdés, ha oda kerül a sor, megteszi, vagy halászgatja, mer nem érett még a történetre. Esetedben megtette, tehát kukázni kell.

Ennyi idősen, sőt még idősebben is találni fogsz másik pasit. Nem állítom jobbat, de másikat biztos.

Ha nem tette volna meg, más lenne véleményem, ott fent áll a lehetősége annak, hogy valami hiányzott a kapcsoltotokból, és az szerette volna azt pótolni.

47F

2023. febr. 6. 11:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy hagyd el! Ha a gyerekről már le is csúsztál(egyáltalán nem biztos), akkor se mindegy, hogy a következő cirka 40éved hogy éled! Ok.,elcsesztél tízet(azt most nem elemezném, milyen hülye voltál, mert már tök mindegy), de basszus, csak jobb, mint ötvenet! Ez a pasi sz@rt se ér, ennél egyedül is boldogabb lennél, de feltételezzük, hogy nem is maradsz örökre egyedül.
2023. febr. 6. 11:49
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

Végigokvastam ezt a szomorúan szánalmas történetet. Egy újabb kapcsolatfüggő szolgalelkű nő történetét olvashattuk akinek fogalma sincs arról hogy lehetne sokkal jobb is.

Ha neked annyira szar lenne ez a kapcsolat már tettél volna ellene.

Te is az 5 perc figyelemért jöttél, meg kicsit nyígni és sajnáltatni magad. Aztán utána minden marad a régiben.

2023. febr. 6. 12:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, találsz ezerszer jobbat.
2023. febr. 6. 12:44
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Keress más pasit.
2023. febr. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!